自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

損失最多只係104萬人仔 以細銀碼招徠?

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

關什麼大唔大灣區事,爛尾樓盤全世界都有~

所以最好唔好買樓花,現樓比較安全一些~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

大力大力 發表於 18-12-14 12:33

大陸好多都係樓花,仲有價錢都唔知,到你認購時比個大約價錢你,由XXXXX到XXXXX甘平方米

禁止訪問

回覆樓主:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆 20150618bb 的帖子

仲要放下5---10萬訂價,但佢話可全退回[唔買時]

珊瑚宮

cinda72. 發表於 18-12-14 12:39
呢d國內樓花真係唔敢掂,英國都大把呢d爛尾陷阱
全世界都有,不只大陸

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

大力大力 發表於 18-12-13 23:33

大陸一定唔買樓花

睇樓盤節目, 常強調買大陸樓一定要有兩書五証, 自己做投資前要做資料搜集
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

聽講馬交行騙長官吹水安同發展商係老友
你若盛開, 蝴蝶便來!

禁止訪問

珊瑚宮

cinda72. 發表於 18-12-14 12:47
我講係代理
大把呢d國內,外國樓花搵香港代理,真係唔敢接黎做,花既精力太多啦,一唔 ...
哦................

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

Charitymami 發表於 18-12-14 12:44
大陸一定唔買樓花

睇樓盤節目, 常強調買大陸樓一定要有兩書五証, 自己做投資前要做資料搜集

除了大發展商,如萬科......

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

20150618bb 發表於 18-12-14 12:41
全世界都有,不只大陸

呢句野好正全世界都有,不只xx

Key去好多野都得

不過千萬唔好同仔女講,一陣佢學左就好搞笑

珊瑚宮

Carhy 發表於 18-12-14 13:04

Key去好多野都得
即係點呀

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

買大陸樓一定有風險啦

珊瑚宮

Key去好多野都得
因為好多時有的網友,只報導五星國什麼都出問題

水晶宮

Key去好多野都得

如果話全世界只有大陸先有爛尾樓,千萬唔好同仔女講,一陣佢學咗就好搞笑

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

ddkaka 發表於 18-12-14 13:20

如果話全世界只有大陸先有爛尾樓,千萬唔好同仔女講,一陣 ...

毒果文章,你懂的~

買基金真係好傷

大宅

大力大力 發表於 18-12-14 13:30
毒果文章,你懂的~

大力縮你d post拍得住毒果,又點計先?

子爵府

25萬買舖,我都覺得沒可能咯⋯⋯

首頁

尾頁

跳至