自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

juliemania 發表於 18-12-14 12:50
3 月十零廿號去啦,酒店平,東京櫻花剛剛開,都靚咖

好靚

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

珍珠宮

回覆樓主:

5月成日落雨

別墅

5.6月

子爵府

減齡達人勳章

前2年2月尾3月頭去大阪,少好多人同遊客,去環球影城都撞唔到有香港/大陸人,多數當地人同韓國人多

翡翠宮

回覆樓主:

6月
3月仲凍…我怕凍

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

而家冇分淡唔淡季, 總之機票有平就大把人去

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

TMC3012 發表於 18-12-14 22:06
而家冇分淡唔淡季, 總之機票有平就大把人去

我打算跟團,淡季團費會平D

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

6月係日本嘅梅雨季節,所以係淡季

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wong2323 發表於 18-12-14 22:38
我打算跟團,淡季團費會平D

咁就睇幾時團費平就去啦, 如果想特別啲, 等cx去小松果邊, 能登半島, 金沢。。。 新航點可能有promo

首頁

尾頁

跳至