2014至2019年最佳男女主角

mrsir
|
calvin1230hk 發表於 18-12-16 17:54
佢理解能力好低

你連小學一年級go to school everyday都唔理解到
mrsir
|
SillyU 發表於 18-12-16 15:28
之前唔係有會員成個表畀咗你咩?

個表是捐款, 即民建聯收捐款都有問題?
mrsir
|
Reminder 發表於 18-12-16 14:28
口出狂言

雷鼎鳴稱佔中蒸發3500億 關焯照指計錯

呢句算唔算?
mrsir
|
calvin1230hk 發表於 18-12-16 17:53
你仲未講賣字畫係咩活動呀?

你連睇返我之前留言都唔識?
calvin1230hk
|
mrsir 發表於 18-12-17 08:27
你連小學一年級go to school everyday都唔理解到

"日日"又理解唔到,仲要傻到想用英文去解釋。
Common sense又冇,理解唔到人地外國返5日學。
跟你嘅例子5日,又講唔到政府點樣星期一至五叫人愛國。
仲要死撐
|
mrsir 發表於 18-12-17 08:39
你連睇返我之前留言都唔識?

個活動唔係連名稱都冇呀?
SillyU
|
mrsir 發表於 18-12-17 08:29
個表是捐款, 即民建聯收捐款都有問題?

你都可以大大聲同人講 ,民建聯用兩千萬賣字畫收黑金架, 你唔怕畀人笑就得㗎嘞

唔知我係咪老花 ,我見個表咁多個人名義嘅 李卓人陳方安生陳日君朱耀明 .............嘩,肥過肥仔水
SillyU
|

政府日日經咩途徑"叫"你愛國? 打電話畀你? Whatsapp ? SMS 定email? 你就好啦

政府淨係日日叫我, 吸煙可引致陽痿咋
牛子
|
MsBusy 發表於 18-12-17 08:16
呢個月時政好熱鬧,已經第三個係咁

有咩, 我只係數到兩個
牛子
|

哥仔, 我本來諗住咁大個人, 就咪咁小學雞同你拗英文grammar, 好鬼肉酸

但, 我真係頂唔順你連everyday同every day都分唔到........
mrsir
|
牛子 發表於 18-12-17 11:08
哥仔, 我本來諗住咁大個人, 就咪咁小學雞同你拗英文grammar, 好鬼肉酸

但, 我真係頂唔順你連everyday同ev ...

我都唔想, 但另一個好小學雞, 屈人收黑金講唔掂就針對日日呢兩個字。同佢講道理唔聽, 佢仲講埋白金。 難道你同小學雞講大學野,?
mrsir
|
SillyU 發表於 18-12-17 10:39
政府日日經咩途徑"叫"你愛國? 打電話畀你? Whatsapp ? SMS 定email? 你就好啦

難道政府冇出過聲叫你愛國? 香港立國歌法後, 你有小小唔尊重國家都有問題啦
mrsir
|
calvin1230hk 發表於 18-12-17 09:37
個活動唔係連名稱都冇呀?

原來你真係唔留意新聞
SillyU
|
mrsir 發表於 18-12-18 08:40
難道政府冇出過聲叫你愛國? 香港立國歌法後, 你有小小唔尊重國家都有問題啦
...

我老細有出糧畀我,但唔代表佢日日都出糧畀我囉 咁你就唔好講日日啦

乜嘢"少少"唔尊重呀 ,我覺得班茂利直頭係極度唔尊重, 唔止唔尊重國家 ,仲好唔尊重其他人。
SillyU
|
mrsir 發表於 18-12-18 08:39
我都唔想, 但另一個好小學雞, 屈人收黑金講唔掂就針對日日呢兩個字。同佢講道理唔聽, 佢仲講埋白金。 ...

你咁講真係冇得輸 贏曬
|
mrsir 發表於 18-12-18 08:42
原來你真係唔留意新聞

當然有啦!
班泛民政棍收美國佬錢搞亂香港丫嗎。

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20141030/mobile/odn-20141030-1030_00176_008.html
|
我都唔想, 但另一個好小學雞, 屈人收黑金講唔掂就針對日日呢兩個字。同佢講道理唔聽, 佢仲講埋白金。 ...

算把啦! 日日都理解唔到仲死撐。
人地問你,就答番人地,唔好東拉西扯。
自己講咁樣好小學雞,但係就不停咁做,你簡直係雞王,仲要係撐得好勁果隻。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
littlesister
|

Everyday and every day 你大學先學?你個間咩大學黎架
|
littlesister 發表於 18-12-18 21:23
Everyday and every day 你大學先學?你個間咩大學黎架

mrsir
|
littlesister 發表於 18-12-18 21:23

我真係唔識, 可否解釋一下? 隨便解釋埋咩叫白金?
我讀社會大學的, 都有d興趣讀中國歷史, 而都知咩叫紅衛兵, 就是果d受政府利用,唔認識歷史時事, 對負政敵的工具。