自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章

恭喜!!
明天會更好

公爵府

熱狗媽 發表於 18-12-14 20:53
多謝啦,我都估唔到可以係呢間公司繼續做。

戒類固醇好辛苦,不過心態真係影響進展。祝你快d脫離漩渦,向 ...

多謝你

熱狗媽    發表於 18-12-15 00:11
熱狗媽    發表於 18-12-15 00:10

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

熱狗媽 發表於 18-12-14 17:35
肥C9圖片一張,同埋去左熊本熊square

熱狗媽    發表於 18-12-16 22:30

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

加油

熱狗媽    發表於 18-12-16 22:29

男爵府

熱狗媽 發表於 18-12-14 17:46
謝謝啦, 其實我仲未好番, 戒類固醇反彈唔同濕疹, 勁辛苦. 不過睇到之前爆爛到出晒血水嘅手臂好番, 就只有繼 ...

可能個同事出左去反而有番新天地,好似妳之前都諗唔到轉左工反而入返順境。塞翁失馬,焉知非福?祝越來越好,事業生活皆如意!

男爵府

咁快升super睇黎做得唔錯!其他人嘅事就唔好理咁多?

公爵府

千千萬萬 發表於 18-12-16 17:05
可能個同事出左去反而有番新天地,好似妳之前都諗唔到轉左工反而入返順境。塞翁失馬,焉知非福?祝越來越 ...
都係嘅,果陣炒我果d人,應該都睇C我被炒之後有排搵唔到野做。

我今次真係講句感恩,唔敢講自己好順利。同埋同事走左之後,會覺得孤獨。

首頁

尾頁

跳至