美容扮靚

跳至

首頁
23456...8

尾頁

別墅

Rascalbaby 發表於 18-12-19 13:12
回覆 kit2004 的帖子

軍事最便宜都過萬,不過真係我做過最得既機。Hifu 佢地都收我4000幾。

軍事即係咩treatment ? 成萬咁貴

洋房

其實間間美容院都係咁架啦,唔買就黑面,一係就book唔到時間,想搵間無咁hard sell嘅join

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

yanwong2010 發表於 18-12-19 21:00
軍事即係咩treatment ? 成萬咁貴

唔痛既hifu, 話效果更好。我做hifu唔痛,痛都好少。佢地話好多人都話痛,話我甘犀利唔痛。但都sell我軍事,見我無動于衷就係甘減價,圍起都幾千一次。我仲有一次,唔會再join.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Annnnato 發表於 18-12-20 00:45
其實間間美容院都係咁架啦,唔買就黑面,一係就book唔到時間,想搵間無咁hard sell嘅join
...

之前係dermxx同reenxx join過,都唔係好似佢甘鬼煩,講左唔要就唔會再sell.

水晶宮

Rascalbaby 發表於 18-12-19 13:12
回覆 kit2004 的帖子

軍事最便宜都過萬,不過真係我做過最得既機。Hifu 佢地都收我4000幾。

sell你4套聖誕set都係幾千,佢sell 我幾千蚊一次!我個額頭作住水魚掛!

age jet你做幾錢一次?

男爵府

有沒有人做 age jet, 大約多少錢一次?

大宅

呢間野真係黑店到一個點,sell就預咗,間間美容院都要做生意,鬼唔知你要出糧!但可否有良心一點,7-8年前,我auntie介紹我去做,初初還可以,$5xx-$6xx一次,Magic hand facial,確係幾好,以前D美容師個個都手勢好,又好傾,仲keep住做左3-4年,之後D美容師走既走,升職既升職,換曬另外一批美容師,有D係小妺妹,有D連廣東話都好似溝通唔到咁(emoji)(emoji)sell唔到就黑面,求其做,book唔到時間,問balance唔駛旨意啱,之後我都係自己mark!最後我剩返成萬蚊療程都放棄咗,唔想成日去到爆血管!而家跟freelance 美容師做,續次俾又得,join5次又得!大姐呀!我做facial係減壓,唔係要再添加我壓力囉!

洋房

kit2004 發表於 18-12-20 01:07
之前係dermxx同reenxx join過,都唔係好似佢甘鬼煩,講左唔要就唔會再sell.

係呀,我係dermxx俾左勁多無謂錢,脱毛又要你加咩果酸煥膚,浪費錢,做完又咪無效果

水晶宮

Annnnato 發表於 18-12-20 09:45
係呀,我係dermxx俾左勁多無謂錢,脱毛又要你加咩果酸煥膚,浪費錢,做完又咪無效果
...

我冇要加果酸。其實唔需要,自己用neo strata隻果酸薄搽第2日洗都得。當然面唔可以甘做。做一星期都有甘既效果。係以前staff教我,使乜加錢做!但佢地脫毛就好得既。

大宅

回覆 Lcsl 的帖子

完全認同!

禁止訪問

大宅

washaho 發表於 18-12-20 13:40
呢間我未做過,個我朋友俾佢地sell 左廿萬,唔知分幾多年還,我叫佢報警。佢又唔敢。激死我,咁樣屈人。:do ...

我auntie話以前佢地久唔久會喺酒店攪D晚宴之類,我auntie話食到一半開始sell,佢講明唔會買野,就俾人冷落咗成晚,見有位女士(不是闊太)成晚俾人圍,讚到個女士飛上天咁,最後聽聞個女人買咗80萬,真係癲!

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

yanwong2010 發表於 18-12-18 22:48
我join佢個hifu, 4千,真係海鮮價

想問你係普通hifu定係sidera hifu?幾耐做一次?

別墅

Pompom0820 發表於 18-12-20 19:43
想問你係普通hifu定係sidera hifu?幾耐做一次?

普通hifu 貴嗎?
我覺得幾貴

洋房

washaho 發表於 18-12-20 17:06
講真,唔sell 既可能得小店,親民啲,但就冇大機做。我都已經對大公司失曬信心
...

係呀,大公司唔sell又點養得起咁多員工呀,不過小店又只得D基礎facial,個心又覺得俾得錢又想做靚少少嘅機,但又怕去大公司俾人sell,個心好矛盾

男爵府

yanwong2010 發表於 18-12-20 21:31
普通hifu 貴嗎?
我覺得幾貴

我2000左右一次普通hifu
Sidera果隻未試過

大宅

回覆樓主:

呢間出曬名。。。

大宅

回覆 Lcsl 的帖子

嘩!80萬喎,其實消費者委員會,海關,商業罪案調查科可以查下這間美容院銷售手法,海鮮價,唔透明消course記錄⋯保障下大家消費者

首頁
23456...8

尾頁

跳至