美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

畀面勳章

kit2004 發表於 18-12-15 11:00
佢米selk我hifu, 叫我扣格,又sell x jack眼。Sell唔到我6皮,上次米話聖誕抽獎,叫我做3000 唔知咩facia ...

佢地果d優惠原因其實不用理,都只係一個藉口,haha...你試甘多次應該都明,不過你果個真係極之進取。。sell襯都幾千一次??係咩facial?
會悟會係因為你之前都好易sell..所以佢哋先甘誇張?

男爵府

畀面勳章

kit2004 發表於 18-12-15 11:04
你做果d係機做嗎?大概幾錢?

有機有人手。。大约600至750一次

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

mk1979 發表於 18-12-15 11:07
佢地果d優惠原因其實不用理,都只係一個藉口,haha...你試甘多次應該都明,不過你果個真係極之進取。。sel ...

可能係,我係想做會開口問,會join. 但唔想我唔會join. 都會一次半次試,但試過一次3800水份系列,係幫你吸污糟野,吸完支水污糟果種,我唔記得咩名。但我就好乾淨,真係覺倒錢落海。做完果次效果唔好佢都冇sell呢個。
咩facial 我真係唔記得,佢下次一定又sell, 我下次聽下。我次次心入面已經爆粗所以冇聽佢講乜。有次3個人夾攻我煩到叫佢stop! 我係房已經講左唔需要啦!真係太煩!

男爵府

畀面勳章

kit2004 發表於 18-12-15 11:51
可能係,我係想做會開口問,會join. 但唔想我唔會join. 都會一次半次試,但試過一次3800水份系列,係幫你 ...

吸完支水污糟應該係aqua peel...正常750一次。
其實以後每次做完簽完名話趕時間就走人啦。悟好再聽佢sell了

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

mk1979 發表於 18-12-15 12:55
吸完支水污糟應該係aqua peel...正常750一次。
其實以後每次做完簽完名話趕時間就走人啦。悟好再聽佢sell ...

吸完再用支槍物體然後再full mask. 我都覺太貴。所有野完就走啦唔再開。

子爵府

減齡達人勳章

mk1979 發表於 18-12-15 08:57

我做開東港城果間,個consultant都算進取,我發觉佢叫襯你 ...
o你做咁多野為返一次幾錢左右一次?

男爵府

畀面勳章

wing_tt 發表於 18-12-15 13:22
o你做咁多野為返一次幾錢左右一次?

佢機facial around 750一種,eye treatment 2xx

伯爵府

kit2004 發表於 18-12-14 19:54
今次join pico,下次叫你join hifu, 跟住話優惠叫你join脫毛. 做左hifu, pico 就sell 你水光槍. 再下次又話 ...

唔好再去啦⋯⋯沒完沒了

男爵府

IM我都做緊
Hifu大約$2000 一次
其他facial (機) $600 左右 (之前初初join $8xx,轉過分店又玩熟佢遊戲所以減到價)
係到做左咁耐 覺得有樣野好緊要 就係唔好試佢話送既facial 試左必sell! (任何情況送/upgrade都唔要 如果你唔要比佢sell)
另外 唔好簽長plan 因爲短plan都一樣做到果個價錢 只要你夠膽問 (唔使怕誇張 其實只要有單佢地幾平同簽好少都得)
我又未試過比幾個consultant 夾
So far覺得可以接受 好多大型美容院都係咁

大宅

屯門 IM 我陣經幫𧡘過差不多8年,最尾一年D 嚟咗好多新consultant,勁sell,唔買仲追到大門串爆你,大大聲話你唔買嘢,佢好失控,我覺得勁搞笑!一點EQ也沒有!之後我就發覺當你問他們剩下有幾多時,次次都不同,愈講愈少,最好你快D買,博你心水唔清!因為他們只是叫你簽當日做了甚麼plan,並沒有show次數,好唔老實!大家要心水清一點,唔好比人搵笨!利申:之後我因要離港,回來後沒有再幫襯。

禁止訪問

水晶宮

Kenee 發表於 18-12-15 22:53
屯門 IM 我陣經幫𧡘過差不多8年,最尾一年D 嚟咗好多新consultant,勁sell,唔買仲追到大門串爆你, ...

甘爆!依家欠左佢架咩!個consultant 叫咩名你記得嗎?你有冇做晒先走?

大宅

唔記得啦!仲剩D,你根本問唔到剩幾多,次次唔一樣,你根本無得查,任他們講!好似離港前最後一次,要我個facial 加錢,話過期,我唔肯加,要扣多次,美容師仲話買了plan就可以extend!緊係唔買,明知啦!明知會離港一段時間,後來個經理知我回港仲打了幾次電話話有優惠plan,叫我買嘢!啋佢都儍,忍痛放棄剩下那些,否則再上賊船,唔知幾時才可跳船!依家忡好,幫襯這裡JM介紹細舖,做完每次續簽,一目了然,無得扮嘢,手勢又好,價錢又合理!總之,以後唔會再去IM

男爵府

回覆 kit2004 的帖子

認同。至慘係仲有 course..唔敢得罪佢

水晶宮

janechu 發表於 18-12-16 20:47

認同。至慘係仲有 course..唔敢得罪佢

tm我仲有1次hifu, 其他係手。我依家做完每次mark低同電話錄音唔delete.

侯爵府

kit2004 發表於 18-12-16 20:53
tm我仲有1次hifu, 其他係手。我依家做完每次mark低同電話錄音唔delete.

做facial做到咁真係攞苦黎辛...

我唔明,明明我要俾錢,點解變左係我求佢地?!唔再俾錢買plan仲要黑面,真係衰過乞衣!

伯爵府

依間出晒命,屈人唔駛本!

子爵府

回覆樓主:

呢間变了現代美容咁濟

大宅

Kenee 發表於 18-12-16 10:32
唔記得啦!仲剩D,你根本問唔到剩幾多,次次唔一樣,你根本無得查,任他們講!好似離港前最後一次,要我個f ...

Jm 求介紹細鋪 謝謝

大宅

白玫瑰 發表於 18-12-18 00:48
呢間变了現代美容咁濟

好早變了,現代最大個阿姐過左IM

首頁
12345...8

尾頁

跳至