美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

回覆 矛奶油 的帖子

PM already

大宅

回覆 wawafu 的帖子

唔怪得知會sell 爆客

大宅

好幾年前我幫襯過, 都覺得好hard sell, 又成日打黎sell你. 我用淨返幾次facial就無再去.
之後幫襯AngXX FaXX, 不過都一樣咁hard sell, 仲要話公司規矩係要每次都同顧客講個優惠 (啫係sell囉)... 我諗d中價連鎖站都係咁...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

a_c2612 發表於 18-12-18 11:29
好幾年前我幫襯過, 都覺得好hard sell, 又成日打黎sell你. 我用淨返幾次facial就無再去.
之後幫襯AngXX FaX ...

真係好煩,做facial做到擔心又煩厭。真係每次都要比咩!唔一萬都幾千。知你唔開sell幾百都唔放過!黑人憎!

別墅

Pompom0820 發表於 18-12-15 16:41
IM我都做緊
Hifu大約$2000 一次
其他facial (機) $600 左右 (之前初初join $8xx,轉過分店又玩熟佢遊戲所 ...

我join佢個hifu, 4千,真係海鮮價

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

呢個牌子嘅cream幾好用,但facial 太hard sell,我媽能成功甩身算執番身彩

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

yanwong2010 發表於 18-12-18 22:48
我join佢個hifu, 4千,真係海鮮價

4千兩個頭定果部乜鬼軍事?

水晶宮

stkyo 發表於 18-12-19 09:20
呢個牌子嘅cream幾好用,但facial 太hard sell,我媽能成功甩身算執番身彩
...

次次上去要諗應對真係好煩!又要忍住唔爆佢!

別墅

kit2004 發表於 18-12-19 09:22
4千兩個頭定果部乜鬼軍事?

包兩個頭,同做埋頸,咁貴唔貴?

水晶宮

yanwong2010 發表於 18-12-19 09:38
包兩個頭,同做埋頸,咁貴唔貴?

我覺得貴。佢地梗話唔貴,佢地係靚機。Hifu唔使甘貴啦!

我做晒會轉會。試下其他。

別墅

kit2004 發表於 18-12-19 09:40
我覺得貴。佢地梗話唔貴,佢地係靚機。Hifu唔使甘貴啦!

我做晒會轉會。試下其他。

有俾揾笨feel, 我上星期感冒,佢仲叫我唔好做,話高能量,會甩皮,初頭又話唔使補水,而家又話乾到甩皮

水晶宮

yanwong2010 發表於 18-12-19 09:42
有俾揾笨feel, 我上星期感冒,佢仲叫我唔好做,話高能量,會甩皮,初頭又話唔使補水,而家又話乾到甩皮
...

就係呢種感覺,次次join 完都好似比人揾苯,令人hard feeling. 我出去做pico已經補左水。過兩日番tm做手佢話我面乾可以做佢3000 果個facial. 我覺得唔需要仲講講講!仲話知你岩岩join左唔join. 心諗甘你仲講?

別墅

kit2004 發表於 18-12-19 09:47
就係呢種感覺,次次join 完都好似比人揾苯,令人hard feeling. 我出去做pico已經補左水。過兩日番tm做手佢 ...

exactly,.上一星期巳買左聖誕套餐,第二星期去,又sell, 想點

別墅

yanwong2010 發表於 18-12-19 10:14
exactly,.上一星期巳買左聖誕套餐,第二星期去,又sell, 想點

我仲有20次facial, 要忍耐佢sell 20次先走得

水晶宮

yanwong2010 發表於 18-12-19 10:15
我仲有20次facial, 要忍耐佢sell 20次先走得

我都係有20 次手,做完88!

你邊分店?

別墅

kit2004 發表於 18-12-19 10:33
我都係有20 次手,做完88!

你邊分店?

大圍

別墅

yanwong2010 發表於 18-12-19 10:36
大圍

你呢?

水晶宮

yanwong2010 發表於 18-12-19 10:48
你呢?

tm

男爵府

畀面勳章

kit2004 發表於 18-12-19 09:47
就係呢種感覺,次次join 完都好似比人揾苯,令人hard feeling. 我出去做pico已經補左水。過兩日番tm做手佢 ...

試下每次去都唔好带credit card,甘點sell都冇用啦!

大宅

回覆 kit2004 的帖子

軍事最便宜都過萬,不過真係我做過最得既機。Hifu 佢地都收我4000幾。
我都俾佢地Sell 左四套988 聖誕set, 不過佢地日Free 左我啲Treatment.
大plan facial 600蚊到還可以, 產品係好(Mark 到好貴),不過真係會幾hard sell (最近狂Sell我部v波機即係出面無針埋線5800蚊次), 打針比市價貴好多(之前無格價做左水魚幾年),而家都唔會去打針。醫學機有keep 啲, Age jet 一定要做, 可以做眼皮既機唔多,出面叫Plasma 都貴。

首頁
12345...8

尾頁

跳至