自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

irismomopig 發表於 18-12-15 08:49
我C6瞓到蒙蒙朧朧都會帮我盖被同錫我,有時夜晚瞓住我咳佢都會拍下我心口,雖然拍個位置唔準,我覺得佢好似 ...

我個都係,肯定係矇矇矓矓中幫我com被同錫我,仲會講,"老婆, I love you" 佢平時係絕對唔會講,瞓醒問佢其實係咪超鍾意我,平時又講唔出口,攪到發夢講真心話。佢又話我吹水。所以有次錄返俾佢聽。
仲會瞓瞓下幫我捽肯脊,因我有腰痛。所以我覺似條件反射。

子爵府

我老公每晚都會幫我吹頭,因為我自己吹會好求其

伯爵府

佢每次都會幫我開車門。 有時約左我, 見我等緊會跑埋來, 唔會慢慢行。 有時我唔舒服佢會帶哂兩個細路出街俾我休息。 成日都會買早餐俾我食, 又會約我出街食早餐、 食晚飯。

我著到好樣衰又無化妝都話我靚。 我著到成個c9咁佢捉我落酒吧。 我諗全世界得佢覺得我見得人。

侯爵府

Joant 發表於 18-12-15 00:14
平日訓教 有時熱熱地都會踢被
平時訓到打擂打鼓都唔聲嘅C6竟然會每一次我踢被後都即幫我蓋好
我懷疑佢有裝 ...

行行下山好累、坐埋一邊同我按摩雙腳

成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

子爵府

回覆樓主:

當我勞氣教仔女時、開始發嬲、有少少唔開心或者煩腦中嘅時候, 我老公會走埋嚟一隻手拖住我, 另一隻手摸住我下巴底, 叫我唔好咁勞氣or 氹返我。
由拍拖到而家結咗婚十幾年佢都係咁, 因為佢Eq好過我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

幸福post

Poyau    發表於 18-12-15 11:09
不要從別人的嘴裡去認識我

別墅

回覆樓主:

我惗下先啊……啊 窩心!?係窩心火(emoji)啊!

大宅

回覆 Onlok 的帖子

好似呀哈哈~~朦朦朧朧幫我拍心口,拍到去肚度,又搞笑又感動甘啦

大宅

回覆 moniko 的帖子

哈哈哈,好窩心啊!我C6又係甘,我無化妝,連粉底都無搽,因爲我好多斑,我問距係米好多斑好醜,距會話吾覺啊,米一樣甘靚~~

wcpcelia    發表於 18-12-15 18:31

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

因為我中意飲維他檸檬茶,以前拍拖接我放工就會買定比我。後來一齊住後,佢會成日check住個雪櫃仲有冇,一少佢就會去補貨,反正我雪櫃好似士多咁長期有。但佢會成日罵叫我唔好飲咁多呢D野,冇益,話買完幾pack唔夠一陣又冇晒,雖然罵,但次次都死死地氣去補貨。

珍珠宮

回覆樓主:

無啦啦訓覺會攬住我,攬到實一實,佢自己會唔記得

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

平時訓到打擂打鼓都唔聲嘅C6竟然會每一次我踢被後都即幫我蓋好
我懷疑佢有裝 ...

同我洗衫,收衫摺埋/

出糧比錢我/

幫手睇仔/

男爵府

回覆樓主:

成日喝我.... 叫我吾好洗碗晾衫 留比佢做

伯爵府

2024年龍年勳章

有, 諗到

我剝瀨尿蝦成日都會被吉到手
後來每次食親瀨尿蝦我老公都會幫我剝好
原條肉放響我碗
我~好~幸~福~呀~

男爵府

我懷疑佢有裝 ...

拍拖時成日煲湯畀我飲,
有次腸胃炎食唔到野,
佢煲粥畀我食我一啖都食唔落,
佢遂小啖吹凍餵我食,
冬天佢會瞓暖我個被”鬥”再畀我瞓,
我大洗到我媽都叫我唔好買咁多野,
老公會講我比起好多人已唔算大洗,
講到我賢良淑德咁自己聽到都心里滴汗

侯爵府

我懷疑佢有裝 ...

朝朝車我返工,佢返好晏特登起身戴我再返屋企,有次放工太攰衫未換瞓喺床度,佢幫我除衫除bra著睡衣閂窗開冷氣come被,太令我感動

侯爵府

cherrylui28 發表於 18-12-15 10:59
拍拖時成日煲湯畀我飲,
有次腸胃炎食唔到野,
佢煲粥畀我食我一啖都食唔落,

唔好點評我

侯爵府

回覆樓主:

睇呢個post睇到兩個字~幸福
唔好點評我

翡翠宮

我老公成日都會幫我按小腿的,因為我成日著高跟鞋,好倦
同埋朝早起身,要我倦,會幫我按Shoulder

水晶宮