論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

我有兩個小朋友一個3歲一個就嚟一歲,我地兩公婆都早出晚歸,都係姐姐睇住兩個小朋友,公公得閒就幫手, 平時相處都ok, 見到佢同小朋友都有傾有玩, 不過尋日問小朋友姐姐有冇蝦你嘅時候,佢話姐姐攞把刀嚇佢, 我問佢咁你驚唔驚,佢話驚,佢又講到大約過程,但係睇平時相處又唔係好相信,我應該直接問姐姐好定係要點做好?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

2個小朋友都係咁講? 如係, 我會炒。 小朋友嚇親好大鑊。

男爵府

回覆樓主:

可否請長老長期在家監視住佢? 如果做得到, 就直接講。

跟住著手找新姐姐。新姐姐就到會即炒。

姐姐講乜你都唔好信, 有啲姐姐人前一個樣人後一個樣。好假的。你都係為左湊小朋友先請姐姐, 對小朋友唔好係死罪! 炒!

侯爵府

smile10231127 發表於 18-12-15 10:24
我有兩個小朋友一個3歲一個就嚟一歲,我地兩公婆都早出晚歸,都係姐姐睇住兩個小朋友,公公得閒就幫手, 平 ...

問左工人先,自己再分析,有可能係工人叫小朋友唔好玩刀怕危險

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

如果查明真有其事 考慮換人

別墅

smile10231127 發表於 18-12-15 10:24
我有兩個小朋友一個3歲一個就嚟一歲,我地兩公婆都早出晚歸,都係姐姐睇住兩個小朋友,公公得閒就幫手, 平 ...

樓主屋企有冇裝Cam?

首頁

尾頁

跳至