自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

真係唔明白,佢甘款都有人落撘~

成個年輕古惑仔樣~

-

公爵府

cinda72. 發表於 18-12-15 15:56
抵到爛啦,幾皮野立即洗晒fb,ig,forum報紙報晒,效果好過落tbb廣告同地鐵廣告
...

突然諗起好似兄弟第一集劇情 fever掟20萬美金落橋幫個喼賣廣告, 然後超成功

珊瑚宮

畀面勳章

cinda72. 發表於 18-12-15 15:56
抵到爛啦,幾皮野立即洗晒fb,ig,forum報紙報晒,效果好過落tbb廣告同地鐵廣告
...

同意。
不過仲有人信佢?!
或者仲有人信 Bitcon 會發達?!

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

小可愛11 發表於 18-12-15 16:07
同意。
不過仲有人信佢?!
或者仲有人信 Bitcon 會發達?!

比特幣有2萬美元跌到3000頭 ,仲有傻仔落搭?
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

醒目開學勳章

cinda72. 發表於 18-12-15 16:08
兄弟冇睇
但佢咁高調,一睇就知係marketing 做野啦 雖然佢老千 不過呢條橋係掂既
...

呢d 唔係網上田不辰、海洋工程師老千。

不過佢確實有擾亂公眾秩序。

大宅

molasses 發表於 18-12-15 16:06
突然諗起好似兄弟第一集劇情 fever掟20萬美金落橋幫個喼賣廣告, 然後超成功
...

yes yes,又係開live

禁止訪問

珊瑚宮

畀面勳章

cinda72. 發表於 18-12-15 16:09
掉幾多落街,得佢講,佢話100萬都得架
咁咪比人有幻想空間呢d虛擬野都可以搵大錢
...

半年前我有個朋友話同我賭五皮嘢 Bitcon 會越升越高,我話一定唔會, Bitcon 根本係個局,睇下邊個唔好彩接尾門。
上星期我問佢收錢,佢只讀不回

禁止訪問

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

大宅

大力大力 發表於 18-12-15 15:22
原來是老千幣少爺,高空派錢博宣傳~

全部是100面額港元,應該最少有幾百至上千張,全都是真錢的~

點解睇吾明佢fb 個po內容。雖然是中文,好高深莫測

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

cinda72. 發表於 18-12-15 16:12
撈底丫麻!
我琴日先同個fd傾,佢就係而家走入火場玩,佢明知虛擬野架,咪就係想玩一段,執多少就閃,明知 ...

2009年 1美元可以買到1300個比特幣,真係唔知咩叫做底~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

禁止訪問

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

DodoluMama 發表於 18-12-15 16:18
點解睇吾明佢fb 個po內容。雖然是中文,好高深莫測

真係要傻傻哋先會落搭,明白佢講咩㗎~

買基金真係好傷

珊瑚宮

畀面勳章

cinda72. 發表於 18-12-15 16:16
緊係啦,左蝕右蝕仲要輸多5皮,仲回你?

其實我都唔諗住收,只不過佢當時扮曬專家,又話我哋接受唔到新事物,又乜又X, 所以特登寸下佢啫。我估佢應該輸剩二三十個。

禁止訪問

珊瑚宮

畀面勳章

cinda72. 發表於 18-12-15 16:23
算啦,已經好hurt架啦,肯定down到爆

如果佢唔係咁寸咀我都唔會提,不過我份人好衰,你越招績越寸咀,我就要越令佢無地自容

首頁

尾頁

跳至