自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

cattz288 發表於 18-12-15 22:00
但推薦券喺淘寶又用到, 幾好!! 唔覺又慳到幾蚊

Yes,我最後都係响淘寶清咗啲券,再去買野,終於比我用到百佳減$15嗰張

不過仲有大家都要留意,支付寶啲券計埋時間架,尋日有張減$10麥當勞coupon,15/12到期,今朝諗住食早餐扣,點知過咗時,coupon唔見咗.

wcpcelia    發表於 18-12-17 15:37

男爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-12-15 21:55
我仲係$10果張老麥券
點知扣左受薦人券

犀利。
其實樓主可以把0.2刪徐米得咯!

珍珠宮

09daisydaisy 發表於 18-12-16 01:04
犀利。

有得Del 現金券的嗎

how to do it?

寶石宮

2023年兔年勳章

09daisydaisy 發表於 18-12-16 01:04
犀利。

請問點刪

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

cm2ling 發表於 18-12-15 18:50
就係唔係先至嬲呀,成日都扣啲0.2! 搞到我有幾張五蚊最後冇用到!

我都係,有張迎新三十蚊,買夠六十蚊,佢居然剩係扣左我兩蚊

子爵府

vivian0919 發表於 18-12-16 12:24
我都係,有張迎新三十蚊,買夠六十蚊,佢居然剩係扣左我兩蚊

先買細價錢的,埋單用晒D$2
然後再買大價錢的

我係咁用~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

頭5次有兩蚊, 但expired左, 咁第6次係2蚊定0.2?
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 18-12-16 13:03
頭5次有兩蚊, 但expired左, 咁第6次係2蚊定0.2?

當然係2毫喇

子爵府

借位一問……題外話……有冇人知道用coupon 時是否要入支付密碼呀?因為我老公唔洗入就可以用,但我入支付密碼時又話唔啱無效

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

clkv 發表於 18-12-16 15:03
借位一問……題外話……有冇人知道用coupon 時是否要入支付密碼呀?因為我老公唔洗入就可以用,但我入支付 ...

正常唔駛入, 不過你又可以set每次都入
放下自在

象牙宮

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-12-16 15:01
當然係2毫喇

哎!浪費了
放下自在

子爵府

回覆 cattz288 的帖子

可以set? 在哪裡set呀?thx~

象牙宮

clkv 發表於 18-12-16 15:12

可以set? 在哪裡set呀?thx~

噢!sorry記錯了係wechat先可以改setting!

你係咪本身用開英文加數字密碼?

子爵府

無呀…我都係早兩日先開始用,昨日就話我密碼唔啱,咁我咪重設囉…但今日用又話我唔啱,都唔知點解,我再重設又話唔可以跟舊的同樣

象牙宮

clkv 發表於 18-12-16 15:30

無呀…我都係早兩日先開始用,昨日就話我密碼唔啱,咁我咪重設囉…但今日用又話我唔 ...

我懷疑佢呢幾日set野! 搞到好混亂!
放下自在

子爵府

btw~ thx a lot

大宅

Poyau 發表於 18-12-16 12:08
請問點刪

我都想知點刪

男爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-12-16 07:25
有得Del 現金券的嗎

how to do it?

去卡包卷到删

大宅

09daisydaisy 發表於 18-12-16 17:54
去卡包卷到删

卡包卷? 冇呢樣野喎

珍珠宮

09daisydaisy 發表於 18-12-16 17:54
去卡包卷到删

是香港支付寶喔

首頁

尾頁

跳至