自由報料

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

lcmanl 發表於 18-12-15 21:46
咁真係唔推好過推...

大宅

回覆樓主:

中過幾次伏,唔知扣咩先。而家少左為用優惠卷而買野了

瑪瑙宮

大廚勳章

cm2ling 發表於 18-12-15 18:25
有幾次因為到期特登去買嘢, 點知佢扣極都未扣到到期嗰張 ...
因為變相買太多次,有幾次結果都係用唔到到期 ...

唔係喎我今日第一次學人用啲coupon 好順利喎

首先用咗個$5係三個印花換返嚟嘅。。。去大家樂消費洗咗

之後落去百佳因為之前用二賞錢磅落去支付寶戶口。。所以就有$15。。。買滿30就可以使用

wcpcelia    發表於 18-12-18 10:47
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

瞓得好勳章

試過,中過計

大宅

回覆樓主:

3個印花當5元用嗰D,可吾可以6個印花一次過減10元用(如此類推)?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

sun329shine 發表於 18-12-17 13:55
3個印花當5元用嗰D,可吾可以6個印花一次過減10元用(如此類推)?

唔得! 一次用1張5蚊券

大宅

cattz288 發表於 18-12-17 15:25

唔得! 一次用1張5蚊券

ok tks

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

小低子 發表於 18-12-18 00:47
喺淘寶用推薦劵,洗5洗特別點樣做?
定會好似平時香港商舖買野咁,自動波扣推薦劵?
...

係!
放下自在

象牙宮

小低子 發表於 18-12-18 00:44
喺淘寶買野清推薦劵,係5係會自動波扣?定要特登點做?

我雙十二買野,系統無幫我自動扣推薦劵喎嘅...

淘寶只會扣推薦卷! 受薦券要喺門市先用得!
放下自在

禁止訪問

伯爵府

回覆樓主:

yes, 我都試過,所以冇再玩推薦拎豪子,拎埋啲仙屎,扣唔到啲5元,得不償失

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

小談心 發表於 18-12-18 07:08
yes, 我都試過,所以冇再玩推薦拎豪子,拎埋啲仙屎,扣唔到啲5元,得不償失
...

而家推薦好多時有$2,我試過可以同勁掃賞$5一齊用,一次過扣$7

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

YuYuMother 發表於 18-12-18 08:18
而家推薦好多時有$2,我試過可以同勁掃賞$5一齊用,一次過扣$7

我而家得2毫, 不玩了

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

佢首先扣晒推/受薦人的券先,
所以你地有其他獎賞劵就不要按推受薦人啊

伯爵府

YuYuMother 發表於 18-12-18 08:18

時得時唔得,我親身試過,為左0.2扣唔到5元,唔想再駁

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 熱血金章

有無人試過唔見左百佳30-15張coupon?我睇翻付款記錄係30/11 才兑,15天有效期,前幾日想用,發覺無左,

象牙宮

tinaleung 發表於 18-12-18 13:14
有無人試過唔見左百佳30-15張coupon?我睇翻付款記錄係30/11 才兑,15天有效期,前幾日想用,發覺無左,
...

12月中過期架喇!
放下自在

男爵府

我每次都用得好順利,

我攞唔到迎新奬賞!

我之前有下載個App,
但從來沒有用過,
上個月開始用,
但都話只給新客!
我同事都有這個情況!

首頁