大家最“come”著嗰對斯文款嘅鞋, 最長著左幾耐先報消?

KTKTKT5
|
唔計boot, 因為boot唔係成日著, keep得好d

有時太鍾意, 好少著, 再著好易自動解體

我: 最耐係7年, 有時兩三年都冇著過
熊熊老婆
|
12年前買.仲著緊,Le Saundxx, 但而家唔再出34号,冇得買了
panandda
|
熊熊老婆 發表於 18-12-15 21:25
12年前買.仲著緊,Le Saundxx, 但而家唔再出34号,冇得買了

34號鞋真係好難買
請問而家除左orientxl traffix 仲有邊間好介紹?
cloudwingwing
|
Melissa
麵包超人^o^
|
panandda 發表於 18-12-16 00:13
34號鞋真係好難買
請問而家除左orientxl traffix 仲有邊間好介紹?

呢間都好快著殘喎
LokYauYau
|
KTKTKT5 發表於 18-12-15 20:35

我最耐係對長boots,十年
wcpcelia    發表於 18-12-16 09:46
jasmineoj
|
我都係34 號
jacky1666_hk
|
KTKTKT5 發表於 18-12-15 20:35

兩年半,返工對鞋,返工日日著,千幾蚊,我覺得超值,但今個冬天著吾到,太鬆
jacky1666_hk
|
熊熊老婆 發表於 18-12-15 21:25

有喎,尋日我買左對有34
Charlotte_mom
|
cloudwingwing 發表於 18-12-16 00:37
Melissa

X2,粗著十幾年唔爛,痴線架.....

熊熊老婆
|
jacky1666_hk 發表於 18-12-16 12:17
有喎,尋日我買左對有34

等我去睇下先
ChloeMa
|
6年, 仲著緊
goat
|
剛畢業買左對最基本款真皮黑色ballerinas(唔記得咩牌子),冇乜銀兩買新鞋,幾乎日日著,三四年都唔爛,不過落雨、冬天有著。最後貪靚扔左佢
panandda
|
麵包超人^o^ 發表於 18-12-16 01:02
呢間都好快著殘喎

至少有啱碼先
lemonlemoncc
|
LokYauYau 發表於 18-12-16 01:08
我最耐係對長boots,十年

我有對長boots 好靚的, 要$2xxx 呢幾年肥左
可以點整大個碼? 除勸鞋仲有咩計?
LokYauYau
|
lemonlemoncc 發表於 18-12-16 13:46
我有對長boots 好靚的, 要$2xxx 呢幾年肥左
可以點整大個碼? 除勸鞋仲有咩計?
...

幾個原因啦
本身對長boots,不是極貼身款
買对boots時應該係仔出世後兩年左右,我仲未完全修哂身。
仲有,近幾年我盡量戒甜戒咸,水腫少左,特別小腿