故障報告

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,請看圖有關問題
麻煩請跟進,謝謝!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

melocy 發表於 18-12-15 21:08
如題,請看圖有關問題
麻煩請跟進,謝謝!

請問現在可以登入嗎?

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

melocy 發表於 18-12-15 21:08
如題,請看圖有關問題
麻煩請跟進,謝謝!

你好,見閣下已在教育王國討論區內留言,問題已解決,謝謝支持 !

大宅

特派員 發表於 18-12-17 09:24
你好,見閣下已在教育王國討論區內留言,問題已解決,謝謝支持 !

今日又唔得喇
手機apps一直都唔得

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

melocy 發表於 18-12-17 12:05
今日又唔得喇
手機apps一直都唔得

你好,請查收PM,謝謝 !

管理員

你好,成功登入帳戶後,可按以下方法更改密碼。

Step 1

Step 2

大宅

特派員 發表於 18-12-17 14:26
你好,成功登入帳戶後,可按以下方法更改密碼。

Step 1

成功喇!唔該晒(emoji)(emoji)

管理員

melocy 發表於 18-12-17 16:37
成功喇!唔該晒(emoji)(emoji)
謝謝支持 !

首頁

尾頁

跳至