夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

Blonde 發表於 18-12-16 01:29
他冇停過藥,不嬲佢都係好少主動,可能他太多嗜好,有懷疑過他 DIY, 但他又係吾認。但係而家他的行為,令 ...

叫雞堅汚糟
小心處理衛生問題
就算佢而家同你造而你又肯,都要佢帶套

男爵府

2年無同你做,不太正常,他不承認又奈佢唔何,頭痕

別墅

Blonde 發表於 18-12-16 01:29
他冇停過藥,不嬲佢都係好少主動,可能他太多嗜好,有懷疑過他 DIY, 但他又係吾認。但係而家他的行為,令 ...

呢個感受好緊要,你要將你呢種感受話佢知,等佢知道你好care佢,你愛佢care佢先會咁傷心
告訴佢你愛佢嘅情度
等佢明白你唔係責怪佢,你係出於愛想關心佢,同佢一齊行

男爵府

回覆樓主:

你有無諗過佢真係不舉,去叫雞都唔得,所以你問佢就惱羞成怒?

子爵府

回覆樓主:

捉到正~仲有咩好講,佢揾雞做都唔同老婆做,仲要買咁多個套 死心吧

大宅

Blonde 發表於 18-12-15 22:05
我就係吾信,佢未試過隨身攜帶的,我們係屋企做的,但我叫他發誓,他浄係話冇做,跟著我話有做咁點先,他 ...
發誓有咩用? 佢睇死你無走嘅能力, 如果佢認咗你係咪選擇分開? 有冇小朋友?卑鄙起上嚟生活費、贍養費可以拖你。 睇你自己想點

伯爵府

Blonde 發表於 18-12-16 01:32
我都煩緊,經濟上吾許可,又無親人投靠,好似前路茫茫。

唔係睇死你,你可以點,其實有出路的,但你走唔出個舒服區,反正無做愛都係當同屋主,唔好理佢羅當佢係老闆咁湊,講真佢而家重扮下野話無,過多幾年佢同你講話有咁點呀,你問下你可以點

瑪瑙宮

你反正唔會再同佢做的話, 佢向外求好正常, 佢又唔係老, 對住你唔得, 對住人地先得唔奇. 你唔想放生佢, 你預備好接受个結果一係 (同屋主關係). 不過, 玩得多就會當个老婆唔係野, 你角色都係家傭咁架咋. 最後都係會迫你自己放棄. 只係遲或早問題.

大宅

20091223 發表於 18-12-16 10:09
發誓有咩用? 佢睇死你無走嘅能力, 如果佢認咗你係咪選擇分開? 有冇小朋友?卑鄙起上嚟生活費、贍養費可 ...

應該係佢睇死我無能力搬出去,我有做野,但人工好低,生活費加房租一定負擔不起,我有一個十一歲的小朋友。他今朝仍然否認,奈何!

大宅

Nancy20090615 發表於 18-12-16 13:07
你反正唔會再同佢做的話, 佢向外求好正常, 佢又唔係老, 對住你唔得, 對住人地先得唔奇. 你唔想放生佢, 你 ...

你講得好正確,我諗諗下佢吾認可能係驚冇左我尼個工人服侍他,但佢同時又可以繼續出去玩。我真係要認真諗清楚自己的去路。

大宅

一盒吾止一個安全套架喎,佢一定用過

大宅

Blonde 發表於 18-12-16 13:13
應該係佢睇死我無能力搬出去,我有做野,但人工好低,生活費加房租一定負擔不起,我有一個十一歲的小朋友 ...
你暫時未有能力搬出去,唔好迫佢承認。 就算佢承認咗,你可能逼佢 抉擇。 打斧頭儲下錢先

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Blonde 發表於 18-12-16 13:13
應該係佢睇死我無能力搬出去,我有做野,但人工好低,生活費加房租一定負擔不起,我有一個十一歲的小朋友 ...

你咁儍,一定係土生土長香港女人
你老公99%有出去玩女人,
你迫佢認做乜?
佢認左,唔改,你又走唔郁,
到時候佢大模大樣去深圳,
你更加激氣。
佢玩左兩年以上,
資深雞蟲冇得改,
你一係接受,一係分開,
你有返工但人工低,就要諗另一途徑,
你老公是不是政府工或大公司工?
間屋係公屋定私樓?邊個名?

大宅

Blonde 發表於 18-12-15 21:37
事緣系咁,C6 尼排每隔個周未就上深圳按摩半日,覺得好奇怪,於是趁他今天上深圳時,檢查下佢有有啲出軌的 ...

都已經證據確鑿,咁都仲有得唔認? 咁賴皮嘅

大宅

soso1227 發表於 18-12-16 17:26
你咁儍,一定係土生土長香港女人。
你老公99%有出去玩女人,
你迫佢認做乜?

我就係吾想接受,但起碼我要佢有個交代。我老公做啲細公司,我地住居屋,係佢名的。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Blonde 發表於 18-12-16 20:09
我就係吾想接受,但起碼我要佢有個交代。我老公做啲細公司,我地住居屋,係佢名的。
...

你唔想忍,預左要分開,
住嗰方面唔需要擔心。
婚後居所,就算佢名,
都要分你一半,
點都要俾你母子住,
住到個仔大才賣樓亦得,
快D問律師。

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

上去大陸,真係好大引誘,女又多,$400已可以攪到。

水晶宮

畀面勳章

stella^^ 發表於 18-12-15 23:07
2個月冇做都吾正常啦姊妹?血壓高都係借口真是笑咗!冇細佬就拜拜佢啦。
...

原來係個男嘅唔想做,真係未聽過血壓高影響性趣,我都有血壓高完全對性趣無影晌,樓上講得啱,如沒有小朋友,就嗱嗱聲bye bye, 有小朋友就要諗下點步署

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Blonde 發表於 18-12-15 21:37
事緣系咁,C6 尼排每隔個周未就上深圳按摩半日,覺得好奇怪,於是趁他今天上深圳時,檢查下佢有有啲出軌的 ...
根據你所講二年都無性行為,唉........呢個問題所在,佢會唔會去深圳的.......,如果只是買賣都..............

複式洋房

兩年冇做又有DOM DOM一定係有嘢。
不過佢唔係捉姦在床都唔會認,惡人先告狀大返你等你收聲囉。
佢唔會認架啦,你想離婚就繼續嘈或再搵證據。
唔想離就當冇事。

首頁

尾頁

跳至