自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

我當時初期都有追看,現在忘了 Oguh 的女主角叫Selina/Bruce太,後來(佔中前)就漸漸覺得太假,開到荼靡,無咩難忘

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

Mag85 發表於 18-12-16 01:08
回覆 stiga 的帖子

仲有一位eva姐都好勁,唔知有無人記得?

呢位我就記得和欣賞嘞

水晶宮

杜小田 發表於 18-12-16 00:31
太假? 假

依稀記得,有一篇係話屋企樓上有怪聲、bonbon聲,講咗幾日,然後話樓上原來養隻巨獸,諸如此類,唔會記得細節了,任你話假定是太假

水晶宮

I9528 發表於 18-12-16 07:41
呢位已經再生了

噢!咁就好嘞

水晶宮

琛愛 發表於 18-12-16 08:07
大家記唔記得曾經有個叫bananamom既會員?

Yes 記得佢 Happy Friday/ Sunday

那時bk熱鬧、開心多了

水晶宮

千千萬萬 發表於 18-12-16 04:04
係隻大狗吖,可能藏獒之類,咁藏獒真係巨獸,同埋有人屋企養唔齣奇喎。
...

故事講得好,絲絲入扣,讀者追看,欣賞作者和作品,寫得誇張、故弄玄虛 ⋯⋯ 等等,讀者生厭,覺得「太假」

水晶宮

siutsunboy 發表於 18-12-16 10:22
我記得佢,應該係因為佔中時不斷點評人腦殘而禁,佢亦有份支持起反佔中jm底,我當時覺得佢露出真面目
其實 ...

「其實我覺得佢好假,好炫富,佢d post表面好似分享夫妻趣事,但文中又借d耳話自己幾有錢,但d炫富內容又唔係好重要,又借d耳引人去讚吓自己咁」-

exactly 這也是覺得太假的部分原因,初初是幾好睇,文筆不錯,流暢清新,漸漸就誇張、炫富、漸變完美人版,直至佔中,露出俗臉!

水晶宮

jpwy 發表於 18-12-16 13:45
另外姊妹你嘅文筆更勝一籌!

不敢當

首頁

尾頁

跳至