自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章

我有回她的po⋯⋯好好禮貌,一開始我都有追她post,有D掛住她

琥珀宮

Sumyeema1 發表於 18-12-15 23:11
成日有人提呢位佔中時,用粗口閙bk JM 而被封戶嘅人。

印象中都見過4~5次,次次係別墅級人馬問,點解呢? ...

時運高,冇見到,未見過此帳號名,成日有人提?可能輪迴再生啫。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢邊有被封戶啫,佢鬧其他腦殘被禁言,咁禁完之後佢選擇唔再出現之嘛。
佢出嘅帖當故事咁睇OK嘅,當時有人話點解似曾相識?同英文小說50 Shades of Grey咁似嘅,網上世界。。。

杜小田    發表於 18-12-16 02:36
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

Mag85 發表於 18-12-16 01:08
回覆 stiga 的帖子

仲有一位eva姐都好勁,唔知有無人記得?

呢位我就記得和欣賞嘞

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

杜小田 發表於 18-12-16 00:31
太假? 假

依稀記得,有一篇係話屋企樓上有怪聲、bonbon聲,講咗幾日,然後話樓上原來養隻巨獸,諸如此類,唔會記得細節了,任你話假定是太假

子爵府

cattz288 發表於 18-12-16 01:05
唔係喎!佢應該係禁言幾日果d, 之前就無再上bk!
佢d文仲睇到!!

咁得閒 SEARCH 番出嚟睇先, THX

子爵府

記得! EVA222

佢走得好嬲咁, DELETE 哂所有舊 POST , 再同 BK 講要關戶, 要自己烟飛灰滅咁

吾知發生乜事令佢走得咁激呢?

子爵府

natjosejim 發表於 18-12-16 02:21

呢位我就記得和欣賞嘞

吾明點解佢突然好憎 BK 咁

男爵府

小可愛11 發表於 18-12-15 23:36
有, 佢個頭像係件 art piece.

記得好似係陶瓷鴨仔
與智者為伍 與善者同行

水晶宮

好有印象,不過我無上一排,就突然消失

男爵府

杜小田 發表於 18-12-16 00:31
太假? 假

我最記得佢講家姐,好心痛。佢文筆真係好好(香港人計,佢既中文算上乘),佢D鋪我之前有追,佢消失左我都好惋惜,但我從來冇問過點解。Everything happens for a reason...都希望有再見佢既 文字既一日。

男爵府

natjosejim 發表於 18-12-16 02:25
依稀記得,有一篇係話屋企樓上有怪聲、bonbon聲,講咗幾日,然後話樓上原來養隻巨獸,諸如此類,唔會記得 ...

係隻大狗吖,可能藏獒之類,咁藏獒真係巨獸,同埋有人屋企養唔齣奇喎。

男爵府

杜小田 發表於 18-12-15 22:55
oguh

yes

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

記得,不論真假,佢啲故事係好笑
可惜冇得再睇

My Egg Egg Egg Egg Easter House

珍珠宮

2018復活節勳章

有,仲有心心J.

My Egg Egg Egg Egg Easter House

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

stiga 發表於 18-12-15 22:54
我當時追哂佢D po, 她的經歷很吸引加上文筆秀麗,可惜後來她被禁了.... 有jm記得她嗎?
...

我同你一樣好鍾意睇佢寫嘅嘢,文筆流暢又風趣,睇得出內涵唔錯,香港地其實好多有錢人有錢到你想像唔到,所以佢寫嘢我唔覺得誇張同唔合理,鬼佬老公唔識比500一封利是一啲都唔出奇,好奇怪有啲JM 覺得好假,佢住豪宅樓上養大狗有乜咁奇怪呢?如果有得揀最喜歡JM 我應該會選佢、可惜佢睇唔到唔少人鍾意佢。我好like 睇佢同Bruce 之間日常趣事
有得睇返

https://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&do=thread&view=me&type=thread&uid=953179&from=space

佢有俾人封後解封了,但佢好失望選擇離開好傷心

男爵府

rose-mag 發表於 18-12-16 01:56
佢邊有被封戶啫,佢鬧其他腦殘被禁言,咁禁完之後佢選擇唔再出現之嘛。
佢出嘅帖當故事咁睇OK嘅,當時有人 ...

咁有唔同。"50 灰”個女主角出身平凡…,而該位bk會員本身都富二代咁出身自香港的半山區。

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主

記得,但故仔太故事性太假,有時間不如睇真正名家既小說散文

珍珠宮

回覆樓主:

無呀

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

佢講自己同老公嘅日常,幾好笑
反而佔中果排,佢被禁嘅事,我係事後先睇知,其他 jm 話佢講嘢,好似另一個人咁(真相我都唔知,因為無睇過)

首頁
23456...12

尾頁

跳至