懷孕睇牙醫

Christine2007
|
請問有無媽媽可以介紹平平地幾好牙醫俾我。我食野咬爛左隻牙要杜牙概,因為我大肚問左幾間吾收我,距地叫我生完先好去杜。雖然隻牙吾痛但我怕越來越嚴重,請問有無牙醫有計可以幫我補左頂到玍完先杜,我怕距嚴重會痛
haha748494
|
我陀細B果陣都系,D牙醫話要生完BB再整。
Miuling311
|
Christine2007 發表於 18-12-15 23:44
請問有無媽媽可以介紹平平地幾好牙醫俾我。我食野咬爛左隻牙要杜牙概,因為我大肚問左幾間吾收我,距地叫我 ...

你可以試下打去 太子 陳志菲牙醫問下。我38wks因為啲牙肉發炎捱五到生完先去睇,好好彩醫生話我可以平訓係到所以照幫我睇,如果只能打側訓就五得了
bchuma
|
Christine2007 發表於 18-12-15 23:44
請問有無媽媽可以介紹平平地幾好牙醫俾我。我食野咬爛左隻牙要杜牙概,因為我大肚問左幾間吾收我,距地叫我 ...

大肚一般都唔收嘠^_^
bchuma
|
haha748494 發表於 18-12-17 21:51
我陀細B果陣都系,D牙醫話要生完BB再整。

我都係呀,仲要哺乳期都唔整
Christine2007
|
bchuma 發表於 18-12-17 22:43
大肚一般都唔收嘠^_^

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)係丫。好難搞。好怕隻牙會爛得嚴重左。重要崖多4個月坐完月先搞到
haha748494
|
回覆 bchuma 的帖子

懷孕期間,牙齒特別脆弱。
JD930
|

可以問問廖廣承醫生
我25w左右都去咗杜牙根 (HKD13,000) 同整牙套 (HKD 11,000)

JD930
|
JD930 發表於 18-12-18 15:06
可以問問廖廣承醫生
我25w左右都去咗杜牙根 (HKD13,000) 同整牙套 (HKD 11,000)

係中環

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ms.choi0731
|
下 但我試過唔杜牙根會發炎, 成半邊面腫左喎
bchuma
|
haha748494 發表於 18-12-18 11:57
回覆 bchuma 的帖子

懷孕期間,牙齒特別脆弱。

應該係 蛀牙都唔少
bchuma
|
Christine2007 發表於 18-12-18 01:21
(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)係丫。好難搞。好怕隻牙會爛得嚴重左。重要崖多4個月坐完月先搞到
...

我bb都7個月啦 都未整到