可以幫個忙教我買爆旋陀螺嗎?

mariyar
|
聖誕媽媽預備禮物中
最近chok到阿仔想要呢個角色嘅陀螺
佢好似叫阿輝
請問有無人知佢用邊款陀螺?
有無型號?相片?
或者邊度有得買?
Many thx

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ilikethis2005
|
聽朝幫你問下阿仔知唔知先。
日日好攰
|

.
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
三棵樹
|
7 仔有 B117 不死鳥賣,妳睇No. 買就得,呢個有埋發射器
wcpcelia    發表於 18-12-16 09:37
kelkmk
|
三棵樹 發表於 18-12-16 00:34
7 仔有 B117 不死鳥賣,妳睇No. 買就得,呢個有埋發射器

http://beyblade.vocarevoproject.com/products/

擧手!

B117 同 B130有乜分別?
三棵樹
|
kelkmk 發表於 18-12-16 00:48
http://beyblade.vocarevoproject.com/products/

擧手!

根據我仔指導,啲陀螺係分咩持久,進攻,防守 …… 底嗰粒野同中間個parts有唔同 function,對我黎講太複雜,我唔係幾聽得明
佢地玩到自己砌唔同 parts 組合玩 ……
我只係知B130新過B117
三棵樹
|
我10月尾去日本都有買呢個B117番黎
Sumyeema1
|
三棵樹 發表於 18-12-16 01:02
我10月尾去日本都有買呢個B117番黎

來緊放假,我仔也預備去掃貨。
ching070707
|
文具店就有
三棵樹
|
Sumyeema1 發表於 18-12-16 01:05
來緊放假,我仔也預備去掃貨。

去Bic Cam 買平啲,download 埋coupon仲有得減,不過好多無貨
金魚眼甘比
|
mariyar 發表於 18-12-16 00:07
聖誕媽媽預備禮物中
佢好似叫阿輝

佢個陀螺叫重生鳯凰

而呢個攻擊環會轉轉下跌出嚟,做成好似俾人擊爆咁,整個假象出嚟
蕃薯仔媽媽
|
留毛,我個仔又係想要爆旋舵螺
Vin仔媽
|
mariyar 發表於 18-12-16 00:07
聖誕媽媽預備禮物中
佢好似叫阿輝

好媽媽
baby.kaka
|
千色都有得賣…
py84ko
|
奇趣天地啲款 update h的, 齊啲
Sumyeema1
|
金魚眼甘比 發表於 18-12-16 01:31
佢個陀螺叫重生鳯凰

而呢個攻擊環會轉轉下跌出嚟,做成好似俾人擊爆咁,整個假象出嚟

JM, 你好勁,知咁多。

我仔日日睇YouTuber 介紹陀螺,我冇心機聽。
Sumyeema1
|
三棵樹 發表於 18-12-16 01:12
去Bic Cam 買平啲,download 埋coupon仲有得減,不過好多無貨

thanks, 等我download 定 coupon.
mariyar
|
日日好攰 發表於 18-12-16 00:27
不死鳥

thx
mariyar
|
三棵樹 發表於 18-12-16 00:34

Thx
mariyar
|
三棵樹 發表於 18-12-16 00:59
根據我仔指導,啲陀螺係分咩持久,進攻,防守 …… 底嗰粒野同中間個parts有唔同 function,對我黎講太複 ...