觀塘開倉 ~ 轉發人地個post

BillyBone
|
🔉2018優惠最後召集🛎 集多品牌開倉, 精選產品🎊一折起📣 (Up to 90%off🎉)

✅Nike, Jordan, Adidas波鞋多色多款, 百幾蚊都有交易;
✅Delsey, Samsonite, Traveler's Choice 一喼在手, 旅行啱哂;
✅Eastpak背囊日常出街必備, 同場加映crossover滄海遺珠;
✅仲有精選男,女,童裝潮服品牌,一定有驚喜;
總之就數唔哂嘅精品, 背囊, 衣物, 護膚品, 梗有一樣啱你需要!

對自己好啲, 買野要買平啲!

📌地址:觀塘鴻圖道36號百利佳中心6樓B室 (鄰近鴻圖樓)
📌日期: 12月18-21日
📌時間: 11:00-20:00
💰付款方式: 現金💵
滿$250以上可用Visa, Master💳
Cheuk2012    發表於 18-12-17 21:56
Poyau
|
謝謝分享
mintra
|
BillyBone 發表於 18-12-16 01:28
🔉2018優惠最後召集🛎 集多品牌開倉, 精選產品🎊一折起📣 (Up to 90%off&#127 ...

請問有冇人去過 ?知道有否小朋友嘅白波鞋?thanks
Catchan0306
|
謝謝報料
Cheuk2012
|
回覆 BillyBone 的帖子

謝謝分享
twllc
|
mintra 發表於 18-12-16 20:01
請問有冇人去過 ?知道有否小朋友嘅白波鞋?thanks

小朋友冇白波鞋
twllc
|
剛去完

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tsung
|
twllc 發表於 18-12-18 13:14
剛去完

tsung
|
BillyBone 發表於 18-12-16 01:28
🔉2018優惠最後召集🛎 集多品牌開倉, 精選產品🎊一折起📣 (Up to 90%off&#127 ...

謝謝分享
77shirley
|
大人波鞋平嗎?
twllc
|
77shirley 發表於 18-12-18 16:55
大人波鞋平嗎?

多數係大人波鞋,小童得少量
YauYvonne
|
回覆 twllc 的帖子

除了鞋,仲有冇其他?
twllc
|
唔記得講,sketchers 童裝閃燈鞋好抵,150/對, 2對250。佢主要賣鞋,另有少量t shirt, 羽絨褸,旅行喼,膠水樽....
tristawan
|
twllc 發表於 18-12-18 22:44
唔記得講,sketchers 童裝閃燈鞋好抵,150/對, 2對250。佢主要賣鞋,另有少量t shirt, 羽絨褸,旅行喼,膠 ...

其實前幾日sketchers開倉,d閃燈鞋只是$50咋⋯
MJJ_CTE
|
tristawan 發表於 18-12-23 18:53

請問係邊度?宜家仲有冇呢?
tristawan
|
只是做到上星期五咋
tristawan
|
MJJ_CTE 發表於 18-12-23 19:12
請問係邊度?宜家仲有冇呢?

今日返工又見佢開倉了,只做27-28日 9:00-8:00pm
小朋友鞋$50,成人$100,衫褲$30
觀塘鴻圖道57號南洋廣場4樓

但成人鞋多數得番35-36碼了
77shirley
|
剛去左買到一對100元/36.5 size, tks
MJJ_CTE
|
tristawan 發表於 18-12-27 09:23

今日返工又見佢開倉了,只做27-28日 9:00-8:00pm

Thx
小肥寶
|
tristawan 發表於 18-12-23 18:53

請問有冇學生黑色鞋