有冇人噚晚已經睇左劉華演唱會?

JUNE408
|
我23號先睇好緊張呀
心肝寶貝仔
|
我17號
queenyeeyee
|
我睇咗呀
Poyau    發表於 18-12-16 23:00
花生油子
|
queenyeeyee 發表於 18-12-16 15:08
我睇咗呀

點呀點呀,,,正嗎? 我都好期待,,除夕晚去睇
queenyeeyee
|
花生油子 發表於 18-12-16 15:33
點呀點呀,,,正嗎? 我都好期待,,除夕晚去睇

利申我係fans,所以我嘅觀後感唔可以作準
選曲方面我覺得算大路,冇咩驚喜,不過開場同結尾用嗰兩首歌有d意外
可能始終係第一場,第一次睇所有嘢有新鮮感,冇咩悶場
值得一讚係拆晒紅館以前個場頂大電視同嗰d一抽抽大電線,所以就算坐山頂視野都好廣闊
yiuki
|
尋晚睇咗,唔係fans,但好good
波子媽
|
yiuki 發表於 18-12-16 17:01
尋晚睇咗,唔係fans,但好good

昨晚有邊個做嘉賓呀?
queenyeeyee
|
波子媽 發表於 18-12-16 17:06
昨晚有邊個做嘉賓呀?

冇嘉賓
Hoining
|
JUNE408 發表於 18-12-16 10:40
我23號先睇好緊張呀

我19號睇
wewanwan
|
而家搭緊車出去,今晚睇
kqfamily
|
睇左,多左好多大陸人落來睇,睇住佢地打尖,討厭
劉德華整親腰之後明顯跳小左舞,不過氣氛好好!都好睇
Rachelmamab
|
回覆 queenyeeyee 的帖子

好唔好睇
queenyeeyee
|
kqfamily 發表於 18-12-16 17:59
睇左,多左好多大陸人落來睇,睇住佢地打尖,討厭
劉德華整親腰之後明顯跳小左舞,不過氣氛好好!都好睇
...

星期六日係會多內地人來睇,我左右兩邊同後面唔係講普通話就係廣州話 閒日應該會多d本地人睇
SandyM0060
|
尋晚睇左啦,好開心
queenyeeyee
|
Rachelmamab 發表於 18-12-16 18:01
回覆 queenyeeyee 的帖子

好唔好睇

請看樓上
Melodyxo
|
queenyeeyee 發表於 18-12-16 16:00
利申我係fans,所以我嘅觀後感唔可以作準
選曲方面我覺得算大路,冇咩驚喜,不過開場同結尾用嗰 ...

咁無左大電視山頂點睇?我18號睇,只買到山頂位
queenyeeyee
|
Melodyxo 發表於 18-12-16 18:39
咁無左大電視山頂點睇?我18號睇,只買到山頂位

大電視改set咗喺山頂觀眾席位置
newinewi
|
佢跳舞我仲驚,佢之前傷到幾個月訓床,唔知死仲跳跳紮
carollam128
|
JUNE408 發表於 18-12-16 10:40