自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

明知有古怪,為左錢乜都肯做

侯爵府

kenshiro18 發表於 18-12-16 11:16
兩名疑犯分別姓李(廿九歲)及姓丁(廿五歲),他們均無黑社會背景,李報稱無業,丁報稱任職傳銷員。據了解 ...

佢地好彩係香港坐

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

伯爵府

好在係香港捉到咋,如果係其他國家被判死刑又要香港政府救

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唉。。。
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

畀面勳章

ipipipip 發表於 18-12-16 13:10
佢地好彩係香港坐

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-12-16 11:28
之前有幾單都係十幾二十歲。呢兩個咁大年紀都唔明白?!
...

便宜莫貪

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 18-12-16 15:57
便宜莫貪

要成日記住,這些機會不是屬於我的。
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

算好彩啦, 俾香港捉到, 如果俾柬埔寨捉到, 死得啦!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

廿九歲仲青年... 選十大青年咩。

男爵府

teresayan07 發表於 18-12-16 13:05
分分鐘之前已經做過好多轉....

我都覺得係~

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-12-16 16:00
要成日記住,這些機會不是屬於我的。

老生常談

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

kenshiro18 發表於 18-12-16 11:16
兩名疑犯分別姓李(廿九歲)及姓丁(廿五歲),他們均無黑社會背景,李報稱無業,丁報稱任職傳銷員。據了解 ...

都蠢唔哂,香港坐監總比其他地方好。
如果响柬埔寨比人捉,後果

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

teresayan07 發表於 18-12-16 13:05
分分鐘之前已經做過好多轉....

唔出奇

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 18-12-16 16:28
老生常談

呢啲同網上情緣一樣,唔好成日覺得自己好好彩。唔同屋企人講,都要同啲朋友商量下
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

相信去地真係唔知d毒品值咁多錢,

但我估去地知係毒品,

青春冇價……但咁就冇咗好可惜

男爵府

正常人真係唔會明唔正常人嘅諗法
點解咁都會去

首頁

尾頁

跳至