求報料工展會訂床褥

LokYauYau
|
剛想訂床褥,想知海馬工展會有乜折扣。若有JM知或路過,請告之或影張相

感激。
PearheadNg
|
LokYauYau 發表於 18-12-16 11:19
剛想訂床褥,想知海馬工展會有乜折扣。若有JM知或路過,請告之或影張相

感激。

我都好想知
~~baby~~
|
LokYauYau 發表於 18-12-16 11:19

感激。
海馬 不是做緊聖誕優惠咩? 不過至到幾時就係真唔知, 因為我都想黷買
海馬牌:慶祝聖誕節 低至75折
[img]https://2.bp.blogspot.com/-Og__Ee2MLXc/XAXmXBbhSJI/AAAAAAADnug/SGdbq1GSpqAAOiwq2z_6TZFQrwGU49GEQCLcBGAs/s1600/1204-sea-horse-####.jpg[/img]
LokYauYau
|
~~baby~~ 發表於 18-12-19 10:14
海馬 不是做緊聖誕優惠咩? 不過至到幾時就係真唔知, 因為我都想黷買
海馬牌:慶祝聖誕節 低至75折

無行落舖,所以唔知有冇折。不過官网就冇post 做緊優惠。
~~baby~~
|
LokYauYau 發表於 18-12-19 10:50
無行落舖,所以唔知有冇折。不過官网就冇post 做緊優惠。

係呀, 佢地個網我都搵唔到架, 你可以去jetsoclub 網打海馬就見到, 因為早排見過, 果時我都未要買, 岩岩呢2日阿女話想換先再去搵下咋, 我都未去睇未知過左優惠未
LokYauYau
|
~~baby~~ 發表於 18-12-19 11:35
係呀, 佢地個網我都搵唔到架, 你可以去jetsoclub 網打海馬就見到, 因為早排見過, 果時我都未要買, 岩岩呢2 ...

OK...Thanks