夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

再一齊一定會成日懷疑佢.....你要接受同放開。
一定叫佢比$...

有個朋友告訴,有個女人用左5定10年時間,攞晒佢個男人啲錢跟住走人。因為佢一早知個男人出面有女人。現在開心過活!

男爵府

回覆樓主:

其實樓主已經有答案啦!從你打既野已經睇得到你唔想分開!

大宅

~小樹兒~ 發表於 18-12-26 14:18
感覺你係強勢,以前喝狗咁喝佢,發現出軌時又星佢幾巴,有事亦有家人full support,但响段婚姻裡你唔係上 ...

你講得好中,睇左你個post 我都諗左好耐
我一向都善長problem solve ,果斷,因為要盡快解決問題,無論係工作同生活上,但婚姻上面對佢,面對呢件事我完全冇辦法。我知大概有咩options , 揀左咩option 件事大概就會點發生, 但留同走,短時間內我都唔會開心,將來亦睇唔到

而我最放唔開係,佢地一齊差不多2年,而家諗返,其實佢地開始冇耐我已經感覺到唔妥,開始嘈,但佢都冇收手,一路對我痛苦視而不見,到最來分手,其實我估係對方開始對佢有要求,要佢離婚,佢覺得煩先分開

大宅

newmamababa 發表於 18-12-30 10:24
我一向都善長problem solve ,果斷,因為要盡快解決問題,無論係 ...

而佢果句 唔知點解會攪成咁,我即時反左眼,不過諗落,佢可能覺得攪成咁意思係會比我發現

點揀,都可能揀錯,好似我用咁多年時間,中間不停咁同唔同人比較過,但最後都係揀錯人,我真係唔識決定

希望今次時間可快d治癒到傷口,唔使痛咁耐

珍珠宮

睇到你唔想分開...

咁啦,一齊照舊,不聞不問過日子。
佢晚晚都返黎? 分房囉。

水晶宮

回覆樓主:

咁呢半個月攪埋一齊未? 攪得埋你仲可以諗下, 攪唔埋不如㨂張相係廳算數啦

複式洋房

newmamababa 發表於 18-12-30 10:24
我一向都善長problem solve ,果斷,因為要盡快解決問題,無論係 ...

樓主,我超明白你既痛苦,我之前都經歷左兩個幾月佢對我唔知點解好冷淡既階段,問佢係咪又咩不滿佢又唔話無,係我敏感諗多左,過程真係生不如死,我都係最放唔抵果陣佢咁樣對我,每次諗起都好嬲

首頁

尾頁

跳至