今季Burberry small size belt bag

carama
|
啱啱入手了個三色細size belt bag
暫時未係街見到有人用
等收貨

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ada0707    發表於 18-12-17 15:07
wcpcelia    發表於 18-12-17 14:09
Cheuk2012    發表於 18-12-16 22:24
tsung
|
好靚
stagea
|

Cheuk2012
|
回覆 carama 的帖子

Very nice
csnkennis
|
BBJOJO
|
carama 發表於 18-12-16 13:07
啱啱入手了個三色細size belt bag
暫時未係街見到有人用
等收貨

Kate111
|
巧靚
jl1018
|
Moppyhaha
|
好靚...請問收到貨可唔可以映實物相呀?thanks
carama
|
Moppyhaha 發表於 18-12-17 22:36

當然可以,我都想快D收到,希望明天有早幾月之前去過shop 睇,當時得large 同medium size, 就算是m size 都頗大同重,而家有small 所以可以入返個
不過顏色都諗先好耐決定了好耐
wcpcelia    發表於 18-12-18 10:33
小Bling
|
呢個靚,不過m size都好重,一拎起即刻放返低
carama
|
小Bling 發表於 18-12-18 11:24
呢個靚,不過m size都好重,一拎起即刻放返低

而家新出了small size
我呢個small size
carama
|
Moppyhaha 發表於 18-12-17 22:36

收貨了

Moppyhaha
|
carama 發表於 18-12-19 21:20
收貨了

咁快手...
實物好靚呀...如果hk shop 有就好喇...
多謝jm share ....
Hailey_Lam
|
carama
|
Moppyhaha 發表於 18-12-19 21:40
咁快手...
實物好靚呀...如果hk shop 有就好喇...
多謝jm share ....

Hk shop已有
我昨天去過試
Moppyhaha
|
carama 發表於 18-12-19 21:51
Hk shop已有
我昨天去過試

多謝你話我知呀...
星期日去shop 睇吓實物先...

carama
|
Moppyhaha 發表於 18-12-19 21:54
多謝你話我知呀...
星期日去shop 睇吓實物先...

有個黑色配黃色belt 的好型

jiji2
|
之前我都覺得好靚, 不過覺得太大個
樓主既係SMALL SIZE?
有冇上身既相?
carama
|
jiji2 發表於 18-12-28 04:36
之前我都覺得好靚, 不過覺得太大個
樓主既係SMALL SIZE?
有冇上身既相? ...

Small size 大細剛剛好
之前只有large 和medium size
最近出埋mini size ,但香港只有黑色襯啡色belt
我試過上身,最fit 都係small size
上身圖今晚呢