整喼

moonychan
|
順利邨,$180 整4隻轆
洋洋
|
mariyar 發表於 18-12-16 18:00
星期四去旅行
今日發現個喼嘅轆爛左
請問邊度有得整

你乜牌子? 明天打去問保養維修,冇單都得。
試過攞返aeon ,幾日後攞返,又試過攞去葵芳整,二個鐘返去攞
B^^Sa
|
肉丸米粉 發表於 18-12-16 21:37
想問問點樣㨂嗰四隻轆型號?謝謝

我拆左個轆出黎影相比淘寶客服睇,我個轆有牌子名和型號,佢地一睇就知道
BBJOJO
|
PCCW2319 發表於 18-12-16 18:11
就算拎去整, 都未必即整即拎走。 我覺得你都係問朋友借或買新喼會比較容易。

而且我覺得香港整喼都未必平 ...

agree
ngma
|
肉丸米粉 發表於 18-12-16 21:37
想問問點樣㨂嗰四隻轆型號?謝謝

拆左隻轆出來就見到型號。如分左右呢啲就問番賣家。
tsung
|
mariyar 發表於 18-12-16 20:53
其實個喼仲用到
只係一個膠爛左唧
環保D

希望可以快d整番
肉丸米粉
|
B^^Sa 發表於 18-12-16 21:57
我拆左個轆出黎影相比淘寶客服睇,我個轆有牌子名和型號,佢地一睇就知道
...

謝謝你
肉丸米粉
|
ngma 發表於 18-12-16 22:00
拆左隻轆出來就見到型號。如分左右呢啲就問番賣家。

謝謝妳
mariyar
|
tsung 發表於 18-12-16 22:07
希望可以快d整番

Thx
好彩老公開始放大假
今日會拎去整

PCCW2319
|
B^^Sa 發表於 18-12-16 21:57
...

我都試過自己係淘寶網搵呢d配件,然後自己安裝

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Qazmlp09
|
mariyar 發表於 18-12-16 18:00
星期四去旅行
今日發現個喼嘅轆爛左
請問邊度有得整

爛得一個其他3個應該都好快爛..建議你換晒4個隱陣,一陣去到先黎爛就慘
Shirleykai
|
回覆 B^^Sa 的帖子

Ryanma
|
PCCW2319 發表於 18-12-17 08:37
我都試過自己係淘寶網搵呢d配件,然後自己安裝 。
嘩! 勁!
B^^Sa
|
PCCW2319 發表於 18-12-17 08:37
我都試過自己係淘寶網搵呢d配件,然後自己安裝 。

如果淘寶有貨自己整唔難平好多,我上面post果個(孖轆款)就唔得,淘寶冇,所以我要拎去比人整
youhello507
|
Ryanma 發表於 18-12-17 11:58
嘩! 勁!

唔難的,有 movie 教
PCCW2319
|
B^^Sa 發表於 18-12-17 11:58
如果淘寶有貨自己整唔難平好多,我上面post果個(孖轆款)就唔得,淘寶冇,所以我要拎去比人整:funn ...

係呀!我係淘寶網買好似人民幣30元。

如果唔係就要放棄個喼, 好彩搵到零件。
Amy1974
|

臨急臨忙,問人借喼好過啦。

返來先至慢慢搞,換轆可以自己換。
simple430
|
當二轆匧用住先
ry
|
Qazmlp09 發表於 18-12-17 09:07
爛得一個其他3個應該都好快爛..建議你換晒4個隱陣,一陣去到先黎爛就慘
...

我就係發生過你講嘅事,山長水完去原廠整完(又貴,又遠又要幾日後再返去拎),點知去到機場其餘3個就甩膠
B^^Sa
|
Qazmlp09 發表於 18-12-17 09:07
...

絶對應同一換就換晒4個