網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

梳化運費630元送住宅貴嗎?上樓費大約多少呢?謝謝

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

好貴喎, 朋友剛訂左梳化床, 約重80公斤, 運費300人仔, 但賣家係深圳發貨的。

https://item.taobao.com/item.htm ... 2%3A569678505405%7D
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

andyman 發表於 18-12-16 19:43
好貴喎, 朋友剛訂左梳化床, 約重80公斤, 運費300人仔, 但賣家係深圳發貨的。

https://item.taobao.com/ite ...

可惜我買個間無直發香港...

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sarah_chow 發表於 18-12-16 19:47
可惜我買個間無直發香港...
大把同款梳化, 搵到有直運先買啦。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

andyman 發表於 18-12-16 19:48
大把同款梳化, 搵到有直運先買啦。

已經安排送貨,當交學費喇!不過除咗問咗自己用開嘅永捷利,仲有問另外兩間私集都係好貴,佢地話一件過無拆件係咁貴喎⋯⋯希望送上樓唔會加好多錢啦!anyway, 多謝你

翡翠宮

sarah_chow 發表於 18-12-16 19:58
已經安排送貨,當交學費喇!不過除咗問咗自己用開嘅永捷利,仲有問另外兩間私集都係好貴,佢地話一件 ...

如果遠水路係會貴啲, 又無得分拆, 咁就差不多啦.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

andyman 發表於 18-12-16 20:38
如果遠水路係會貴啲, 又無得分拆, 咁就差不多啦.

唉!我又係見個朋友買梳化都係三百蚊運費,但我想買果隻款又間間都無直送,諗住私集都唔會差太遠吧!點知.... 如果上樓收多我兩三百就真係成千蚊運費... 都怪自己無做功課之故,抵死!

翡翠宮

sarah_chow 發表於 18-12-16 20:46
唉!我又係見個朋友買梳化都係三百蚊運費,但我想買果隻款又間間都無直送,諗住私集都唔會差太遠吧!點知. ...

都買左囉, 張梳化靚就值番啦.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

andyman 發表於 18-12-16 20:48
都買左囉, 張梳化靚就值番啦.

唯有咁諗,多謝你

男爵府

好貴呀, 你搵私集啦
我岩岩買左重野, 我送新界上門
1-20kg, 105 之後3.2@1kg

象牙宮

sarah_chow 發表於 18-12-16 19:11
梳化運費630元送住宅貴嗎?上樓費大約多少呢?謝謝

見网上 梳化 @200元。 2018.7月。

see

網購高質素淘寶傢俬,集運大貨香港、「二百蚊運費」送大件雙人梳化上門 ...
https://www.beefreight.com › Home › 網購知識及新聞

2018年7月17日 - 小編先唔講咁多,大家睇左呢幾個傢俱品牌嘅產品相先。 以上咁多件傢俬都係出自一班新晉設計師之手,唔單止款式靚,更主要選用優質天然嘅實木, ...

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

andyman 發表於 18-12-16 19:43

https://item.taobao.com/ite ...

請問你朋友覺得梳化床質素如何? 有推介嗎?

翡翠宮

Cian 發表於 18-12-18 15:09
請問你朋友覺得梳化床質素如何? 有推介嗎?
梳化表皮是啞色的, 他說看上去像是舊翻新喎, 坐上去質感是不錯的。

首頁

尾頁

跳至