自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

歐瑞偉
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

KC 做易先生果時都好有型

lucidada    發表於 18-12-16 23:15
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

翡翠宮

stagea 發表於 18-12-16 21:35
展鵬件褸

真有問題

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

stagea 發表於 18-12-16 21:35
展鵬件褸

件褸嘅主題:披住羊皮嘅狼

男爵府

其實專業大獎,我心目中都有一個,李成昌,佢好似無拎過任何獎,但又係好好戲

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ngwong2 發表於 18-12-16 21:36
真有問題

好似幾廿年前嘅mk時裝

侯爵府

c9ha 發表於 18-12-16 21:37
其實專業大獎,我心目中都有一個,李成昌,佢好似無拎過任何獎,但又係好好戲
...

有一年攞過

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ngwong2 發表於 18-12-16 21:36
真有問題

係,著到9588

伯爵府

好媽媽勳章

...

李成昌前幾年已取了專業大獎

子爵府

...

頒過

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

cindy618 發表於 18-12-16 21:37
件褸嘅主題:披住羊皮嘅狼

呢個人好有可疑

大宅

mickeyeva 發表於 18-12-16 21:33
專業大獎 ~ 好嘢KC 攞獎,好開心呀
提外話煎Pan咁普通嘅

如果由Terry比個獎佢重好

大宅

回覆樓主:

馬德鐘唔係親生仔,好似幾難有獎拎。大帥哥有機(雖不是親生仔,但眾間呼聲高)。同埋馬德鐘嘅企位應該比陳展鵬、王浩信、馬國明更中間囉,馬德鐘做男一時,佢地都唔知喺邊到做馬甲乙丙丁,點解喺企位上,要馬神做佢地嘅配襯呀?唔係親生仔真係好輸蝕。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

男爵府

水草 發表於 18-12-16 21:38
有一年攞過

係咩,等我搵返先

珍珠宮

mickeyeva 發表於 18-12-16 21:04
飛躍進步女藝人 ~ FYY講得獎感受ok ,唔係十優就得啦

其實十優做嚴肅野正經野會好好多
佢主持小學常識問答比賽係好合適
只係聲色犬馬野佢真係無天份
做人真係要放自己係合適既位置

伯爵府

投左大小姐同送水輝

瑪瑙宮

熊囡 發表於 18-12-16 21:39
馬德鐘唔係親生仔,好似幾難有獎拎。大帥哥有機(雖不是親生仔,但眾間呼聲高)。同埋馬德鐘嘅企位應該比陳 ...

佢係部頭?

珍珠宮

回覆樓主:

今年貼近民情,有大小姐,有kc

大宅

暫時d 結果都幾滿意

首頁

尾頁

跳至