自由講場

跳至

首頁
12345...24

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

joanne1206 發表於 18-12-16 20:47
最佳電視同歌曲我都投平安谷

歌曲我投無雙
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

joanne1206 發表於 18-12-16 20:46
最佳cp我響kc and terry / 大小姐同送水輝 爭扎好耐。最後我投咗大小姐送水輝。 上年我投kc terry都拎唔到 ...

我投kc terry
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

子爵府

男最喜愛我撐阿爺<—-我第一時間諗到李家鼎添,之後先get到係陳家樂

FJmom    發表於 18-12-16 22:50
pansy888hk    發表於 18-12-16 20:53

男爵府

sugarcheung 發表於 18-12-16 20:21
加燕姐條裙

高貴大方,靚

侯爵府

慘啦 唔見大帥哥係度呀

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

大帥哥好似冇嚟,,唔通視帝真係比在哥

侯爵府

黃子恆仲有得撈!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

黃子恆, 可能TBB仲俾機會佢

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

黑仔呀

侯爵府

mickeyeva 發表於 18-12-16 20:55
黃子恆, 可能TBB仲俾機會佢

唔鍾意個人魔!

珍珠宮

花生油子 發表於 18-12-16 20:52
大帥哥好似冇嚟,,唔通視帝真係比在哥
係啦..........都唔見大帥哥既??我都估可能9成比在哥了.........OH~真替大帥哥有少少唔抵

子爵府

回覆樓主

江嘉敏不嬲都師奶樣,成日覺得佢似羅敏莊

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

何拎都ok

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

估唔到係何廣沛。仲諗住張振朗
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

瑪瑙宮

回覆樓主:

飛躍進步男藝獎 ~ 何廣沛,大台好捧佢,佢把聲唔得,演技有待進步
今晚個髮型唔多掂

珍珠宮

回覆樓主:

何廣沛

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

何廣沛---- 飛躍男,實至名歸

珍珠宮

回覆 mickeyeva 的帖子

江嘉敏個髮型唔襯佢.胡定欣個髮型都好肉酸, 而且佢好似唔係幾開心.
唔知點解家燕姐講嘢攪到我喊咗
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

男爵府

開心吸收勳章

回覆樓主:

大帥哥無到,馬神有出席,希望佢今晚攞視帝,兩個我都喜歡

珍珠宮

alicialee1210 發表於 18-12-16 20:59
估唔到係何廣沛。仲諗住張振朗

我覺得佢唔得啦,講野一舊舊

首頁
12345...24

尾頁

跳至