黑店

chuchunwing
|

旺角先達黑店,買左個藍芽,用都無用到一個月就壞左,又唔肯換,正一黑店,切勿光顧。

原來呢個網都好多打手

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
點會去先達買嘢。。。。
lam133
|
chuchunwing 發表於 18-12-16 20:23
旺角先達黑店,買左個藍芽,用都無用到一個月就壞左,又唔肯換,正一黑店,切勿光顧。:cen ...

NN年未去過了.
chuchunwing
|
[email protected] 發表於 18-12-16 20:28
點會去先達買嘢。。。。

乜d野唔得咩!
chuchunwing
|
lam133 發表於 18-12-16 20:31
NN年未去過了.

你之前都去過呢間野有問題?
Poyau
|
謝謝提醒
tsung
|

靚靚C9
|

artai430
|
chuchunwing 發表於 18-12-16 20:23
旺角先達黑店,買左個藍芽,用都無用到一個月就壞左,又唔肯換,正一黑店,切勿光顧。:cen ...

好多都係7日包換.一個月耐左啲喎.同埋買之前都會問下幾耐包換掛.....好難怪人
seaman1982
|
成個月大部分鋪頭都唔換啦……
魔怪媽媽
|

用左成個月點換呀
木土土
|

一個月,豐澤百老匯都無得換啦!

若係有牌子,應該有一年保養
米巴太太
|
咁都叫黑店?人地點知你有無用過喎,買完野即刻返去試下有無問題唔係基本常識黎架咩?
我愛黎明
|
artai430 發表於 18-12-16 23:08
好多都係7日包換.一個月耐左啲喎.同埋買之前都會問下幾耐包換掛.....好難怪人
...

非常認同 已經用左一個月 點換俾樓主
小源
|
行貨有保 你應該係水貨吧 仲要用一個月那裡有得你換-.-
chuchunwing
|
米巴太太 發表於 18-12-17 00:47
咁都叫黑店?人地點知你有無用過喎,買完野即刻返去試下有無問題唔係基本常識黎架咩?
...

你會否買藍芽預計只用到兩至三星期,咁我洗鬼買呀!
Kimiwiki
|

YuiYeeMa
|
咪玩啦,玩咗一個月攞去換
stagea
|
先達
BGCOME08
|
咁係質素問題,係製造商嘅問題,關售賣商乜事?仲用咗成個月,換俾你至奇。