今晚頒獎禮女星衣著

櫻花bb
|
呢幾個條裙真係......

朱辰麗.....唔知想點

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
櫻花bb
|
江嘉敏......顯到好矮

櫻花bb
|
10A......成套裙都好肉酸

櫻花bb
|
蔡c貝......唔識形容

koey_0611
|
櫻花bb 發表於 18-12-16 20:27
10A......成套裙都好肉酸

10a好似舞小姐
CathyChan1126
|
點解個個都好似影到好肥咁
櫻花bb
|
陳敏芝......成個look都

cherrycwy
|
櫻花bb 發表於 18-12-16 20:28
蔡c貝......唔識形容

好似鴕鳥
櫻花bb
|
黃智雯......好型、好襯佢

esmehouse    發表於 18-12-16 20:34
alicialee1210
|
我喜歡黃智雯,do姐條裙。江嘉敏個髮型唔得
櫻花bb
|
李佳芯......好靚!不過肥返少少仲好睇

cissie    發表於 18-12-16 22:17
alicialee1210
|
心穎條裙今晚算靚
櫻花bb
|
張曦文.....好好睇,不過低胸咗少少,睇見‘牙煙’

櫻花bb
|
姚子羚........好靚

esmehouse    發表於 18-12-16 20:42
薯圈
|
我仲未返到屋企呀!
有無相睇呀?
櫻花bb
|
田蕊妮......好怪

美之選468
|
我見過朱辰麗真人,身裁不太高,但不知點解影出來又好高wo ?
saries
|
10A 條裙唔個想點咁,似租番嚟又唔啱身果啲咁。
I9528
|
Ali 條裙好搶眼,夠特別,靚
櫻花bb
|
alicialee1210 發表於 18-12-16 20:34
心穎條裙今晚算靚

都幾靚