最佳男配角 - 唯唯

chengcheung
|
我老公睇劇嗰時都講,唯唯出咗道咁多年,再做呢啲初出茅廬嘅角色,都仲係好似
memomama
|
chengcheung 發表於 18-12-16 23:11
我老公睇劇嗰時都講,唯唯出咗道咁多年,再做呢啲初出茅廬嘅角色,都仲係好似
...

唯唯同智雯做個套缺宅男女做夫妻,好入戲架!
123blow
|
memomama 發表於 18-12-16 23:23

呢套我都好有印象, 好反影現實!
小星星1
|
泡泡公主 發表於 18-12-16 22:21
14年,恭喜晒

其實呢度之前有好多人話佢 MK , 唔似律師但我覺得佢真係進步咗!恭喜佢
泡泡公主
|
小星星1 發表於 18-12-16 23:33
其實呢度之前有好多人話佢 MK , 唔似律師但我覺得佢真係進步咗!恭喜佢
...

其實佢捱左好耐
JFL
|

系呀,做關二哥同關二嫂時已好鍾意佢地!
BOBO128
|
恭喜唯唯, 佢做都幾好
cakii
|

IamWhatIam_
|

佢一直都做得唔錯,但觀眾緣麻麻影響左佢
浩霆豬豬
|
其實我一直覺得佢好戲,由佢做反叛少年到今日成熟咗好多不過希望佢改吓啲懶音,雖然已經少咗
CC827
|
恭喜唯唯
popocat
|
呢套我有睇,佢做得好好喎
MrsSingSing
|
唔明d人點解咁憎佢?
佢絕對好戲過馬明
fishes
|
佢做同治皇帝嗰套都好戲,唯唯係有用心做戲。
boboblublu
|
泡泡公主 發表於 18-12-16 22:21
14年,恭喜晒

jacky1666_hk
|
MrsSingSing 發表於 18-12-17 01:07
唔明d人點解咁憎佢?
佢絕對好戲過馬明

吾識講野,一開口就比人覺得扮野

我幾鍾意佢,覺得做kenny 角色非常好。
泡泡公主
|
jacky1666_hk 發表於 18-12-17 09:31
吾識講野,一開口就比人覺得扮野

我幾鍾意佢,覺得做kenny 角色非常好。

kenny做到入型入格

tococoa
|
我唔明有好多人唔鈡意佢都唔知唔鐘乜。我覺得佢人應該幾好,有義氣又專一又醒目。
Pollyowen
|
jtw_ki
|
超級爆冷,唔係話佢做得唔好,但完全冇noise,冇咩人討論過佢個角色,我以為會係深宮計嘅韋家雄or跳躍嘅雄姐拎