妳們幾耐去美容院做facial

HIMMAMA3
|
我多數每月針清普通facial
weiwei6686
|
每月1次 Dior facial
washaho
|
一星期一次普通facial
HIMMAMA3
|
washaho 發表於 18-12-18 15:43
一星期一次普通facial

美容院?
Nancy20090615
|
每月一至兩次
nalanala
|
每個月兩次
LeBlue
|
回覆 weiwei6686 的帖子

是否在DIOR既SHOP入面做?價錢如何?
是否用番DIOR的產品?
THX~~

weiwei6686
|
LeBlue 發表於 18-12-18 17:36

是否在DIOR既SHOP入面做?價錢如何?

係Dior tst vita個度做 果度專做facial or makeup workshop
全部用返Dior product做 全人手facial
價錢如下圖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cakii
|
2星期一次
washaho
|
HIMMAMA3 發表於 18-12-18 16:32
美容院?
跟開個美容師自己開,一人做。算唔算美容院啊??
HIMMAMA3
|
washaho 發表於 18-12-19 00:59
跟開個美容師自己開,一人做。算唔算美容院啊??

,一星期一次好似好密,我以為在家做

szeszephoebe
|
之前一個月去一次
但發覺做得多皮膚仲唔好
依家起碼半年先一次, 主要都係清下黑頭咁
koalamaggie
|
一個月一次SHESIDEO facial
LeBlue
|

JM你的INFO好清楚, THX~~

咁FACIAL既程序是否同一般類似?
我混合肌,亦無用過DIOR既護膚品,
可否單次做試下?
HARD SELL嗎?

weiwei6686
|
LeBlue 發表於 18-12-19 16:27

JM你的INFO好清楚, THX~~

完全唔sell 可單次買的
正常落妝 洗面 磨沙 按面 眼、唇膜 倒模 精華 面霜 眼霜 防曬
仲有按肩頸同按背 好relex的
之後仲可以化返妝先走
Moppyhaha
|
我都係普通針清一個月一次..
夏天多油或者皮膚唔好就2-3個星期一次
tinaleung
|
weiwei6686 發表於 18-12-19 17:28
完全唔sell 可單次買的
正常落妝 洗面 磨沙 按面 眼、唇膜 倒模 精華 面霜 眼霜 防曬
仲有按肩頸同按背 好 ...

自己化番妝,定Dior ?
Kenny_ip
|
一星一次
weiwei6686
|
tinaleung 發表於 18-12-19 18:22
自己化番妝,定Dior ?

自己化 用Dior product
washaho
|
HIMMAMA3 發表於 18-12-19 09:08

算,一星期一次好似好密,我以為在家做

其實我覺得都有少少依賴,因為訓得唔好,去佢度做完facial, 好relax, 好好訓,諗住都係三百零蚊,所以習慣左