可能俾人鬧,我覺得3⃣️個女人1⃣️個因唔係咁好睇

snoopylam
|
qq媽媽咪 發表於 18-12-16 23:16
我都冇睇

咁多套視后 我只係睇左bb來了
snoopylam
|
qq媽媽咪 發表於 18-12-16 23:16
我都冇睇

moman1689
|
一集都冇睇
worthy
|
iriswy 發表於 18-12-16 23:13
我知道每套劇有不同捧場客,我自己就覺得呢套唔好睇

我唔鍾意睇呢種戲。不過難演又係事實。個女主角一個人擔晒戲,好辛苦。
Joejo88
|
零興趣
轉運
|
最認同不過,你問返我,完全丁點劇情也記不起,淨係記得黃小姐角色好煩。
minigaga
|
siulili 發表於 18-12-16 23:19
我都覺得唔好睇 同埋黃智雯都做得比較浮誇, 但黥都輪唔到李佳芯攞視后

最佳女主角係講演技唔係講受唔受歡迎,我覺得李佳芯個角式其他零演技可言,求其一個港女都識講"允豬".啦
iriswy
|
siulili 發表於 18-12-16 23:19
我都覺得唔好睇 同埋黃智雯都做得比較浮誇, 但黥都輪唔到李佳芯攞視后

係好浮誇
MrsSingSing
|
我睇過Kill Me Heal Me,所以唔鍾意呢套劇
但我幾鍾意黃智雯,覺得佢幾實幹。今年唔算競爭激烈,所以都想黃智雯有機會可以拎到女角獎。
momososo    發表於 18-12-16 23:39
SUMMER581
|
我幾like黃智雯,但套劇睇左幾集已經冇意欲去追
iriswy
|
轉運 發表於 18-12-16 23:22
最認同不過,你問返我,完全丁點劇情也記不起,淨係記得黃小姐角色好煩。
...

我自己會鐘意陳煒同定欣
木土土
|

我無追睇(其實我好少tvb劇唔追),久不久睇下,黃做得比較誇,但角色難度高。

咁多女角,其實我覺得做得最好係深宮計既胡定欣
Manmanca
|
我都覺得好亂, 無追看
kittyChing
|
唔明套劇講乜
Heixsap
|
snoopylam 發表於 18-12-16 23:21

我都係
不過論平時演技,係黃智雯好過Ali
@bear
|
抄韓劇嘅,我都覺得唔好睇
ricecooking
|
唔好睇,唔覺黃演得好。
ic34
|

sonson1234
|
我睇左幾集已跳船,有冇人覺得黃把聲好練住
Teletrend
|

一向都覺得唔好睇,所以最屉2至3集都無睇,女主角分身幾角,無演技,只係夠癲!