自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

回覆樓主:

我個人覺得好好睇,由最初0興趣,吸引到我坐定定睇,仲好期待下星期日有得睇~

睇完覺得黃智雯做得好好,而且好放,比我一種佢跳出框框的感覺,演得好生鬼~

同埋1人分演3角,佢都做得人物性格好分明,成套劇笑中有淚

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

好唔好睇就好主觀的,我就覺得好好睇,黃亦演繹得好好,做果時這裡也很多人討論。

男爵府

黃智雯成個八婆聽到把聲嘈到死吾知點解有獎攞?係咪馬拉剩係播呢套冇第二套D人先選呢套劇

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

睇tv super追番但睇左8集就停了。

別墅

Agreed

伯爵府

回覆樓主:

我冇睇過,因知道黃做,一 d 都唔吸引 (我唔憎佢,但又真係無興趣睇佢)。

水晶宮

回覆樓主:

咁啱我嗰時煲緊舊劇,又咁啱我煲完kill me heal me 後就聽到人地話呢套幾好睇,跟住我就睇,一睇,yee 喂,kill me heal me 嚟既,不過我幾鍾意睇黃智雯d 劇既,同埋呢套覺得袁偉豪d 戲好左

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都覺得

子爵府

我都係
可能我唔欣賞呢種題材

子爵府

我有嘗試睇左半集,但男女主角不吸引我,尤其女主,所以棄劇,就算哩度大把人讚我都無興趣睇

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 叻叻勳章

我都覺得悶,無睇

男爵府

BB防敏心得分享勳章

我睇過一集,有點浮誇,不過好明顯TBB捧到佢上天,可惜最後都拎唔到

首頁

尾頁

跳至