成日聽d post,話冇睇TVB,冇人睇大台

mara
|
今日呢度同Facebook咪又係洗晒版講頒獎
jannlly
|
mara 發表於 18-12-16 23:49

網上嘅嘢,唔好信太多
Heixsap
|

其實真係無乜睇d 劇,只有興趣留意頒獎禮,因為欣賞d 演員藝人
mara
|
jannlly 發表於 18-12-16 23:51
網上嘅嘢,唔好信太多

當然啦!口講唔睇,其實喺屋企日日煲
nobodyfool
|
jannlly 發表於 18-12-16 23:51
網上嘅嘢,唔好信太多

咪係,今晚幾個討論區都洗哂版呀
tkop
|

唔睇边有得Post
tansyneko
|

siulili
|
無睇果d人咪唔講囉

其實除非唔睇電視,如果睇都主要睇大台,另外果d台無咩戲集睇,多數係旅遊或資訊節目。
kolher
|

好多人都口不對心。但老實講現正網上太多資源睇其他地方劇集‘自己真係睇少咗tvb。而且有一排Tvb真係出咗好多膠劇.
alicialee1210
|
我成日睇架
gracelam
|

我今年睇左3套TVB劇

一個女人三個因
宮心計
跳躍生命線

我好少一年睇咁多套㗎!
wyl    發表於 18-12-17 10:06
Carhy
|
我冇睇,係fb同呢度見人講先知
caryfox
|
哈哈!

有D話唔睇TVB劇的人,
我也想知道憑什麼去批評賽果⋯⋯
shanhaha
|
咁搞笑既 你又知今晚開post既人=平時話唔睇既人?

porkbau1
|
shanhaha 發表於 18-12-17 00:38
咁搞笑既 你又知今晚開post既人=平時話唔睇既人?

我都不睇TVB嘅劇集,但有睇新聞台和J2嘅旅遊節目!但在廣告中有提這個頒獎典禮,所以咪知!但完全對這個頒獎典禮沒有興趣!
qq媽媽咪
|
我今年有追既係平安谷,爺爺個套,跳躍同而家大帥哥,其餘個d真係冇咩點睇
SandyKL
|

我真係好少好少睇喎,連今晚個頒獎典禮都冇睇,係BK知哂結果啦!獎嘅野都咁上心,電視廣播有限公司隻股一定唔摺,長鬧長在。
littlesister
|
有d幾好睇,但唔想睇開晚晚追都費事睇
dordorcat
|
我淨係睇愛回家。 同埋教煮餸既節目,天氣同新聞, 而家連新聞透視都唔睇了( 滲入了廣告 對呢個節目好失望 , 都唔持平) , 不過都有興趣想知賽果 開左陣電視睇 咁岩頒專業, 女配角 , 真係好開心大小姐同kc得獎!
|

以前都套套追晒
但今年竟然好多套都中途跳船,特別係d 所謂大劇