自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

講嘅係同一班人?

我無睇喎,平日都唔睇tvb劇

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

回覆樓主:

琴日特登睇下頒獎禮十多分鐘, 只睇到大少姐攞獎, 我亦只回帖讚佢條裙靚。

禁止訪問

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

mara 發表於 18-12-16 23:49
今日呢度同Facebook咪又係洗晒版講頒獎

d劇大部份好垃圾,晚上只睇愛回家,今次頒獎都無睇,都系tbb做馬,中意比邊個就邊個,show 一場,無認受性

男爵府

sasa@uk 發表於 18-12-17 05:42
以前都套套追晒
但今年竟然好多套都中途跳船,特別係d 所謂大劇

兄弟我睇左5集冇興趣了

子爵府

我真係全年只睇頒獎典禮。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我c6係慣性開電視, 我自己冇特別追開, 有時有啲好睇既就會睇咁囉
講話睇足咁多集, 應該今年只得跨世代

水晶宮

回覆樓主:

我諗我有十幾廿年冇睇過無記

依家好多藝員我都唔太識

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

我真係冇睇劇集,有時睇下後生仔傾下計、新聞only。
所以對今日洗版完全唔知咩事,原來係電視台頒獎禮。。。我亦冇野可以搭咀,因為真係冇睇過。。。sorry。

翡翠宮

miffyumiffy 發表於 18-12-17 09:05
我諗我有十幾廿年冇睇過無記

依家好多藝員我都唔太識

Yeah,我都每朝望下新聞,睇下天氣。今日完全唔知咩事。

我有時間情願煲防彈、寶劍,翻煲好睇既韓劇,Youtuber等等。

水晶宮

tester5 發表於 18-12-17 09:10
Yeah,我都每朝望下新聞,睇下天氣。今日完全唔知咩事。

我有時間情願煲防彈、寶劍,翻煲好睇既韓劇,You ...

我都係睇下新聞咋

我剩係睇防彈一團都唔夠時間, 以前仲會睇下其他團,綜藝,依家其他團都冇時間睇

以前防彈所有野我都全部睇晒, 依家佢地咁紅咁多野,我都甩晒

子爵府

Bk都叫做c9 多所以多post 好正常,但最正連登都好多post班友成日插tbb 低質但邊個拎獎又勁緊張!

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

平心而論今年TVB既劇係高質咗
吸引返啲人去睇並唔奇怪
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

禁止訪問

大宅

開心吸收勳章

我冇睇大台好多年喇喎,冇份參與討論囉

尋晚頒獎嗰陣睇緊netflix,係電話有push先知下邊個攞獎,但睇完都係no comment

翡翠宮

miffyumiffy 發表於 18-12-17 09:18
我都係睇下新聞咋

我剩係睇防彈一團都唔夠時間, 以前仲會睇下其他團,綜藝,依家其他團都冇時間睇

我甩得勁過你,仲有極多高質飯拍,冇可能睇得晒。有一排煲得勁d,呢排忙都冇時間煲。
更唔好話睇C9戲,我係C9都冇時間~

子爵府

你識的人是睇的咁你FB未會出多D,你識的人唔睇咁未無LAW。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

公爵府

2023年兔年勳章

唔睇電視都知道電視台有個視后獎,無乜特別吧。

依家上網都有劇集睇,無左以前電視汁撈飯嘅習慣。選擇太多,感覺香港電視台無乜前景。大陸電視節目素質好多比香港高,香港電視劇除左廣東話比較親切,都無乜吸引力。

首頁

尾頁

跳至