自由講場

跳至

首頁
45678...17

尾頁

珍珠宮

lololala 發表於 18-12-17 08:23
杜太又係成日一副不可一世嘅嘴臉

所以佢個套女人四十我絕對唔會捧場

伯爵府

yeemeif 發表於 18-12-17 09:41

完全冇興趣

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

BBJOJO 發表於 18-12-17 09:26
big morning 其實佢係拗音唔正
我冇乜特別好感
但係佢唔係我真, 今次仲有啲大方添

係、仲要對住鏡頭,呢下姚都做得出先勁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

MM6 發表於 18-12-17 09:38
一向直覺胡說8度個幾個女人本性係咁,唔出奇

同感

琥珀宮

yeemeif 發表於 18-12-17 09:41

我都無睇過

男爵府

朱晨麗這幾年D廣東話直情進步神速啦,搣甩曬譚仔阿姐口音,second language來說講得好好啦,睇得出佢好努力

伯爵府

姚初出道巳感覺得佢幾攪是非,唔知由幾時開始形象變善良又有愛心都覺得奇怪,心想可能自己看錯人。

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

BorntobeFree 發表於 18-12-17 01:08
不嬲覺得胡說8道嗰班都係8婆

Same個樣一睇就係x婆格,我比較鍾意香香佢地個班(除咗王君馨),感覺高貴好多

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我都覺

珍珠宮

樣靚品唔得

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

KittyMelody1 發表於 18-12-17 01:28
佢隻眼好兇。。。。好巴辣個種。。。。
成班都好。。。。。

以前胡杏兒感覺幾純,但自從組咗胡說八道之後,個人都好似冇以前咁清純

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

soso1227 發表於 18-12-17 00:57
睇得出朱晨麗好努力,
明明身裁勁爆,
今天都冇乘機show胸,

呢幾年睇得出morning朱算係密密耕耘既人,對佢印象幾好,上年個獎又係害死佢

男爵府

jtw_ki 發表於 18-12-17 09:54
以前胡杏兒感覺幾純,但自從組咗胡說八道之後,個人都好似冇以前咁清純
...

所以識朋友好重要,胡應該去香香,李亞男嗰邊,會高貴D。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

jtw_ki 發表於 18-12-17 09:51
Same個樣一睇就係x婆格,我比較鍾意香香佢地個班(除咗王君馨),感覺高貴好多
...

尋日出黎成班好鬼嘈

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ayn 發表於 18-12-17 00:49
我都留意到,佢2個明顯ignore 朱晨麗 搞到朱好尷尬!我平時都幾鍾意姚子羚,睇到呢幕對佢感覺即 ...
姚子羚甘多個角色,只有"香水姑娘"呢個角色有印象同做得幾好,唔鍾意佢D表情
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

子爵府

同感!小學雞!
不過我覺得未必關心W事,佢唔係中間又唔係領導講野!
但姚就好明顯啦!
之後頒獎都係一班八婆,迫婚馬明,好肉酸啊!

伯爵府

CACACAROL 發表於 18-12-17 09:52
樣靚品唔得

最衰係樣又唔係靚

侯爵府

回覆樓主:

成班胡x8道都係邪惡軸心,圍埋搞是非,去旅行成班幫姚撐腰玩逼婚已經好惡頂,姚要怪就怪班姊妺。

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

邊度可以睇返

男爵府

ayn 發表於 18-12-17 00:49
我都留意到,佢2個明顯ignore 朱晨麗 搞到朱好尷尬!我平時都幾鍾意姚子羚,睇到呢幕對佢感覺即 ...

完全同感

首頁
45678...17

尾頁

跳至