老公執屎

holemone
|
今日大解放完馬桶塞了,沖了又沖都萬般帶不走,廁所水不斷高升,快升越馬桶。呢個時候老公廷身出場,最後伸手入去將所有「大解穢物」一手一手從馬桶內拎出來...通左。佢即席講笑:「唔係我既shit,我都願意幫你pick up,證明我幾咁愛你...」
FJmom    發表於 18-12-17 13:41
lololala
|
無手套?
holemone
|
lololala 發表於 18-12-17 01:38
無手套?

無呀。昨日仲罵佢,今日佢咁幫我通馬桶
mannok媽咪
|
holemone 發表於 18-12-17 01:43

很難想到。。無用手套。。。。。。
sumlam
|
holemone 發表於 18-12-17 01:43

點解要咁做呀? 冇手套都可以笠個膠袋啫
bb2
|

holemone
|
sumlam 發表於 18-12-17 01:47
下 點解要咁做呀? 冇手套都可以笠個膠袋啫
...

膠袋底全部有lone, 英國超市袋係咁(emoji)(emoji)
nyfng
|
通完仲識講笑,係愛呀,哈利。
chelsea_meow
|
holemone 發表於 18-12-17 01:56
膠袋底全部有lone, 英國超市袋係咁(emoji)(emoji)

用sandwich bag, freezer bag or cling film 都可以呀
冬瓜籽
|

小金龜
|
徒手
樣禾糖
|

佢戴係好愛你

之後點消毒呀?
starbuckscoffee
|
回覆 chelsea_meow 的帖子

再唔係拿拿聲拎隻杯,用毛巾撥都得gua
mocha20150323
|
唔好笑,好核突
cindy618
|
holemone 發表於 18-12-17 01:36
今日大解放完馬桶塞了,沖了又沖都萬般帶不走,廁所水不斷高升,快升越馬桶。呢個時候老公廷身出場,最後伸 ...

拎出嚟點處理?
kat0318
|
講笑咋
triple3
|
點拎出來?都溶哂林哂
sytckm
|
真係愛呀
holemone
|
cindy618 發表於 18-12-17 02:24
拎出嚟點處理?

即掉入兩層垃圾袋
holemone
|
starbuckscoffee 發表於 18-12-17 02:08
回覆 chelsea_meow 的帖子

再唔係拿拿聲拎隻杯,用毛巾撥都得gua

中間都有咁做