連fung yy 都可以欏飛躍....

Cathy1121
|
靚湯好過fyy...
lololala
|
成日低胸谷胸
navybridge
|
Cathy1121 發表於 18-12-17 01:37
靚湯好過fyy...

呢個真,不過fyy 應該識do 好多
JD930
|
靚湯好過fyy...

Poyau    發表於 18-12-17 15:13
Supertalkative
|
我覺得佢幾自然,而且形象鮮明突出,咁先能跑出來!市井唔錫身,又無誹聞

好多人撈唔起,係做極都對佢無咩印象!

辣汁車仔麵
|
靚湯好過fyy...

Fyy感覺好cheap, 尤其個嘴好似Mary公仔,一d都唔似港姐
jamjamwww
|
幾好, 都係似麥美恩,唔錫身果隻, 所以先多人用~ 而家興講貼地,大台又俾哂機會
stagea
|
佢又OK喎...識爬下地先有得撈, 佢襟撈喎
qq媽媽咪
|
佢都ok呀.
hohoho2013
|
辣汁車仔麵 發表於 18-12-17 12:06
Fyy感覺好cheap, 尤其個嘴好似Mary公仔,一d都唔似港姐

我好怕聽佢講嘢
oopp2008
|
本身麻麻fyy, 不過尋晚講野算得體,好過馬明九倍
girlbear    發表於 18-12-17 12:16
dleelm
|
佢在後生仔攞獎致詞時好大方得體,比10A講得好,開始明白點解佢會跑出。
辣汁車仔麵
|
hohoho2013 發表於 18-12-17 12:12
我好怕聽佢講嘢

我都係,尤其佢講野嘟起個嘴,好似條魚個嘴吸住d食物咁,一d美感都冇
麵包超人^o^
|
靚湯好過fyy...

agree
choc_choc
|
佢幾好,講嘢幾叻
chocolatebean
|
我中意佢喎!

夠真, 好過10A好多.

初時估靚湯架! FYY係爆冷勝出
citybus
|
回覆 Cathy1121 的帖子

佢言談係出位 / 夠貼地,演技ok,但又未至於可拎獎。但(個人覺得)佢絕對唔配做港姐身份。港姐應該係談吐大方,c文有禮,如:朱玲玲、趙雅芝、王愛倫...。唔知"慧妍雅集"有冇俾佢入會呢?
願我能
|
我覺得佢幾靚女,但佢咁粗魯,會局限左好多角色。大家閨秀角色佢實無份。
Cathy1121
|
citybus 發表於 18-12-17 12:27
回覆 Cathy1121 的帖子

佢言談係出位 / 夠貼地,演技ok,但又未至於可拎獎。但(個人覺得)佢絕對唔配做港姐 ...

同意,貼地又點,粗粗魯魯甘⋯仲話冠軍!唯有說走粗魯路缐啱佢law...
我心目中冠軍人馬:郭靄明、張曼玉,近有陳凱琳都幾好!
LuckyGirl
|
靚咗好多