求救!生左撻野

jjbb7
|
我個女大腿近pat pat 生左撻野,上個禮拜著襪褲之後就生左,依家大左d,請問搽乜野好?謝謝。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
morikawa
|
jjbb7 發表於 18-12-17 03:26
我個女大腿近pat pat 生左撻野,上個禮拜著襪褲之後就生左,依家大左d,請問搽乜野好?謝謝。

...

小心是糖尿瘡
moniqueee
|
個樣唔似尋常瘡,好似睇醫生穩陣啵
wan_sosin
|
要睇醫生
蕃薯仔媽媽
|
有個圓圈,似係ringworm,好普遍嘅fungal infection ,真菌感染,睇醫生開藥膏啦,小朋友唔好亂搽嘢
gracelam
|

...

睇e生
Qazmlp09
|

...

拿拿聲睇醫生啦
caryfox
|
生癣⋯⋯睇醫生!
Pollyowen
|
睇醫生好D
lucille_lai_ha
|
睇醫生穏陣啲…………你唔理,愈整愈大
jjbb7
|

...

Thanks all! 睇左醫生,話似係ringworm, 俾左藥膏搽,睇下有冇好轉。
Qazmlp09
|
jjbb7 發表於 18-12-17 12:35
Thanks all! 睇左醫生,話似係ringworm, 俾左藥膏搽,睇下有冇好轉。

希望女女快d好返
tansyneko
|
唉瘋
|

似係癬。
Poyau
|
jjbb7 發表於 18-12-17 12:35

祝早日康復
siuman3317
|
快睇醫生小心小事化大呀