自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

baby123322 發表於 18-12-17 20:31
陳煒遲早會拎到TVB視后!!!

同意,佢之前同黃秋生那套劇都做得好,以前係亞視埋沒了,現在發光發亮

水晶宮

holemone 發表於 18-12-17 08:06
萬二蚊呢?

冇紅過

侯爵府

iamlazy 發表於 18-12-17 22:23
冇紅過

雖然我好鐘意我和疆屍,同馬小玲。
不過,也不能否認,萬二蚊唔做馬小玲,就其實唔識做戲。
又或者講,馬小玲成個package的要求, 演技只佔其中一小環。

伯爵府

crazygal 發表於 18-12-17 20:45
最佳人版應該係張家輝,仲記得第一次見佢做 天地豪情已經眼前一亮,驚為天人。 當然 ...

我好鍾意睇揸揸輝啲戲,但以前佢晌亞視,我覺得佢樣衰衰對佢印象麻麻

水晶宮

Conybrownbb 發表於 18-12-18 03:36
我好鍾意睇揸揸輝啲戲,但以前佢晌亞視,我覺得佢樣衰衰對佢印象麻麻
...

輝輝老婆都係亞視過tbb
天空之城, 快樂之地

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

有d 難比較紅唔紅... 佢地響一向弱勢既亞視已經有一定既知名度, 唔係冇料或者唔靚仔靚女, 只係多人睇大台, 大台又壟斷晒個巿場, 變左佢地冇咁紅.

如果批後生藝人/新人係掂既, 同埋而家興用番d 舊人 (少左後生仔睇大台?), 大台都唔會用咁多前亞視藝人, 而佢地到而家可能都係紅唔起.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

曾偉權、 袁潔儀都唔紅。

水晶宮

OKC 發表於 18-12-17 07:25
煎pan、田蕊妮、陳煒、袁文杰...

我覺得佢地唔可以叫紅、係浸左咁多年而家先叫多人識、而家太無人了

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

回覆樓主:

TVB 點比人掐,都係最入到屋及可以提高藝員知名度。拍劇辛苦但紅咗就自然多廣告商招手,或者私人宴會司儀/表演,呢啲先係搵到真銀。袁文傑做游生爆出咗,口碑好,就拍咗幾個廣告。
主 賜 平 安

侯爵府

2024年龍年勳章

crazygal 發表於 18-12-17 20:45
最佳人版應該係張家輝,仲記得第一次見佢做 天地豪情已經眼前一亮,驚為天人。 當然 ...

江華好似去左做保險

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

SUMMER581 發表於 18-12-17 14:31
黑仔係電影界都已經紅, 駛乜靠TBB

何況佢係簽部頭約, 話唔定係TBB主動搵佢

同意..... 黑仔做戲都 OK, 感覺 TBB 男主角
好似青黃不接咁.... 捧個啲又成日係出面攪三攪四...

男爵府

catjeffcat 發表於 18-12-18 09:21
同意..... 黑仔做戲都 OK, 感覺 TBB 男主角
好似青黃不接咁.... 捧個啲又成日係出面攪三攪四...
...

搞粉絲果件唔想再睇,實在係賤

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

babyboy2013 發表於 18-12-18 09:57
搞粉絲果件唔想再睇,實在係賤

馬神.... signal wong 都唔見得好.....

伯爵府

袁文杰真係高大靚仔
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

首頁

尾頁

跳至