有無九龍灣集運自提點好用?

小小魚媽
|
本身用開嗰間嘅自提點越來越少,自提點遠咗好多,唔方便。
最好得寶附近,邊間價錢實惠,做野又靚又正架?
monkeyman
|
4px
態度又好
small_fish_2013
|
小小魚媽 發表於 18-12-17 09:14
最好得寶附近,邊間價錢實惠,做野又靚又正架? ...

多寶網- 就在得寶商場, 順豐對面舖!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
小小魚媽
|
small_fish_2013 發表於 18-12-20 17:33
多寶網- 就在得寶商場, 順豐對面舖!

有諗過多寶,但都好多負面評價,驚驚地
小小魚媽
|
monkeyman 發表於 18-12-20 13:18
4px
態度又好

唔該晒~ 研究下先
麻甩二少
|

晉越、神州,不過响德福大廈對面(工廠大廈)
RINA_KKY
|

唔好用多寶啊 體積重好貴
用瘋狂集運 體積重差不多全港最平
下午三四點集運 通常第二日就到 好方便
仲要唔洗自己入淘寶單號
小小魚媽
|
麻甩二少 發表於 19-1-9 22:54
晉越、神州,不過响德福大廈對面(工廠大廈)

啱啱試緊神州,得寶地下有呀
小小魚媽
|
RINA_KKY 發表於 19-1-11 14:06
唔好用多寶啊 體積重好貴
用瘋狂集運 體積重差不多全港最平
下午三四點集運 通常第二日就到 好方便

瘋狂得寶有咩? 無留意哦,係邊度呀?

通常實重同體積重,邊樣重計邊樣, 瘋狂實重又點計呀?
RINA_KKY
|
小小魚媽 發表於 19-1-11 14:51
瘋狂得寶有咩? 無留意哦,係邊度呀?

通常實重同體積重,邊樣重計邊樣, 瘋狂實重又點計呀?

記憶中得寶附近有 你去個網站睇啊
好多自提點