蕭黄结婚,點解個個都話好爆?

banki00
|
根據蕭尋日講,已經結咗婚,其實都預咗嘅啦,昨天只係宣佈嗻。點解個個都話好爆嘅?
之前都有小道消息話佢哋結咗架!
mandy952
|
banki00 發表於 18-12-17 09:15
根據蕭尋日講,已經結咗婚,其實都預咗嘅啦,昨天只係宣佈嗻。點解個個都話好爆嘅?
之前都有小道消息話佢 ...

男嘅40幾,女嘅差不多40,其實呢個年紀結婚算遲,只不過佢兩個個樣都比較襟老
pbpk03845784
|

可能喺LIVE SHOW度宣布就爆D掛!
iriswy
|
Happy for them
Pollyowen
|
都預左佢地會結婚, 如果話分手會爆D
小草
|
因為估唔到佢喺呢個場合直接宣佈已經係"太太",唔係求婚,同埋好多人都鍾意佢地,"鄧"佢地開心。
ms.choi0731    發表於 18-12-18 16:49
caryfox
|

比人地扮驚喜得唔得!⋯⋯

bosch    發表於 18-12-18 16:08
Poyau
|
自爆真有其事
alicialee1210
|
因為估唔到一宣布時,已經說是太太
無話可說
|
無啦啦叫太太囉
kenshiro18
|
我覺得咁樣宣布又大方又溫馨
好過王祖藍 果d 現場求婚好似做大戲咁
CACACAROL    發表於 18-12-17 15:16
MrsSingSing
|

因為個個以為佢玩求婚或宣布準備結婚,但原來已經結咗
唔係爆唔爆,係令人感動,覺得佢地好真誠好sweet 。

ms.choi0731    發表於 18-12-18 16:49
karshing
|
宣怖有咗更加爆
fishes
|
因爲無諗到係結在
ahpoo
|

都係,你話本身唔係拖友就話姐,佢地平時都好高調,其實尋晚個個台上既都係戲子,扮矖驚訝甘
chuiyeebird
|

傳晤代表係真 而家公開左就真珠都冇咁真
love2talk
|
karshing 發表於 18-12-17 13:37
宣怖有咗更加爆

AACheungCheung
|
MrsSingSing 發表於 18-12-17 13:36
因為個個以為佢玩求婚或宣布準備結婚,但原來已經結咗
唔係爆唔爆,係令人感動,覺得佢地好真誠好sw ...

X2
zhouzhouBB
|
caryfox 發表於 18-12-17 10:17
比人地扮驚喜得唔得!⋯⋯

我都覺得D藝人扮驚喜, 因為我見胡定欣個口形系叫隔離個位準備起身講恭喜
songsongyeah
|
zhouzhouBB 發表於 18-12-17 14:45
我都覺得D藝人扮驚喜, 因為我見胡定欣個口形系叫隔離個位準備起身講恭喜
...

可能係以為佢公怖幾時結婚,咁都要恭喜

但成件事如果大家都係做戲,咁都做得好自然呀