超級大話精 印尼工人, 請教 機票問題

kitwil
|

呢隻大話精, 嚟咗超過一年, 扮唔知扮唔明, 整爛嘢唔認, 係典型衰姐姐特質, 最近一單收到收數信, 問佢乜都唔知推卸落親戚度, 一個星期後另一間, 兩封信還款超過佢嘅人工, 問佢攞本護照出嚟, 推落喺親戚度, 叫佢呢個星期攞返, 就話個親戚冇假放, 要下個月頭至有 假期, 我問佢講大話講到幾時, 諗住唔用佢. 但諗住要買張最平最平的機票, 印尼地點係Jepara Lampung Timur Indonesia. 想問大家有冇人 最近買過這個地方, 聽說很偏僻. 求有經驗人士教路, 家中還有兩個小孩, 真係畀佢煩死
fitfish
|
似乎近耶加達。
freakymama
|
kitwil 發表於 18-12-17 09:49
呢隻大話精, 嚟咗超過一年, 扮唔知扮唔明, 整爛嘢唔認, 係典型衰姐姐特質, 最近一單收到收數信, 問佢乜都唔 ...

買去Jakarta 就得
wcpcelia    發表於 18-12-28 10:22
Poyau
|
飛去Jakarta可以
kitwil
|
Jakarta =雅加達, 謝謝大家現在要check check機票邊度平
hchu06
|
Air Asia去Jakarta, 最多加$100補貼當地交通費。我次次都係買Air Asia
kitwil
|
欠債無賴工人, 聲稱自己本護照在另一個工人親戚到, 叫佢拎返嚟千百個藉口, 因為佢剛做咗新護照, 大話精 應該 攞去借錢又唔認, 我冇護照 不能夠出機票畀佢, 有冇人遇過這種情況?
princesscupcake
|
kitwil 發表於 18-12-26 14:18
欠債無賴工人, 聲稱自己本護照在另一個工人親戚到, 叫佢拎返嚟千百個藉口, 因為佢剛做咗新護照, 大話精 ...

問agent攞佢護照copy