自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

有能力搵到錢, 但最終又系靠男人

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

單睇佢成功生左個仔我真心替佢高興呀!佢一向鍾意小朋友,我估計佢好恨有人肯同佢生啦!

之後父親個啲我唔理啦,我整體都係覺得佢好勁!希望佢老豆唔好爭番個仔啦,爭番睇唔好有咩好處

子爵府

貓狗褓姆

回覆樓主:

咁多人覺得同小朋友周圍去玩就係好媽媽?我有朋友佢自己好鐘意周圍去玩,每週放假都會带d 仔女去呢到去個到,放長假就一定飛,但仔女功課完全唔理,小學是旦去一間唔入流的國際學校就算,問佢點解唔幫小朋友去間正常少少的小學,佢只係答唔想煩,老公肯比$讀邊間冇所謂,冇直屬中學咪去外國讀law.最緊要唔好煩到佢,搞到佢冇得周圍去。

侯爵府

zuzu888 發表於 18-12-18 09:15
單睇佢成功生左個仔我真心替佢高興呀!佢一向鍾意小朋友,我估計佢好恨有人肯同佢生啦!

之後父親個啲我唔 ...

你的想法十分嚇人、爲求達到目的 不計後果

如果你個女滿21歲已經是成人, 下列那些行為你可以接受?

1 紋身
2 長期吸煙
3. 同一個有資格拿長者咭的長者
上床
4 同一個有婦之夫生一個私生女

留意第四點

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主

希望細仔會為兩位哥哥帶來一個完整有愛嘅家庭,咁就恭喜哂
請勿打招呼~

大宅

bks2014 發表於 18-12-18 09:09
如果是借種 點是生仔而不是生女?
她一直想生個女

佢只鍾意男定女我就唔清楚啦!不過我純粹覺得佢一個心口掛住個勇 不理後果 想做就去做的女子

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

bks2014 發表於 18-12-18 09:31
你的想法十分嚇人、爲求達到目的 不計後果

如果你個女滿21歲已經是成人, 下列那些行為你可以接受?

係度吹下水唔使link落我仔女度呀化?你這些問題更嚇人,
佢呢單都好明顯係不計後果啦~當時人開心我地咪睇住食花生囉,又事不關己,唔使諗到自己家人既,咁樣唔使發表啦

子爵府

CA321 發表於 18-12-18 11:02
佢只鍾意男定女我就唔清楚啦!不過我純粹覺得佢一個心口掛住個勇 不理後果 想做就去做的女子
...

exectly!

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

以PG做法, 敢愛敢恨又唔係好管到自己把口, 我估呢一胎可能係靠科技
佢自己講過, 好中意攬小朋友, 到個仔大左唔比佢攬就再生, 咁計落, 宜家差唔多啦..

首頁

尾頁

跳至