自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

appledai 發表於 18-12-17 10:09
算了,觀點不同。我不覺得有錢就自己養小朋友。如果沒有一個完整的家庭,我絕對不會帶小朋友來到這個世界。 ...

佢有講過話無完整家庭?

公爵府

gccc 發表於 18-12-17 10:23
没有父親,或可能是有婦之夫,真是值得高興嗎?估唔到BK咁多人支持!

係囉,真係唔明點解佢生仔就係好事?

人哋阿鐘麗緹有錢,有老公,有個温暖的家,想同自己愛嘅人生個BB就俾呢度D人數落?

男爵府

回覆樓主:

恭喜

用戶要求終止服務

祝福

子爵府

細姐姐 發表於 18-12-17 10:28
回覆 happy_yan 的帖子

唔認識佢從報導中,跟她工作上合作過的人,對佢評語極差,極難相處

咁又唔可以咁講,工作上態度差又唔代表佢唔係個好媽媽。報紙都經常影到佢帶啲小朋友去玩,感覺佢都係好盡力照顧對仔呀,反而檸檬就極少同對仔出現。

珍珠宮

好媽媽勳章

這裡的人好開通呀,

完全不能公開BB爸爸的身份, 連BB姓什麼都唔講得, 我自問接受不了.

琥珀宮

從來無認為單新聞係假

反而平時嗰D俾所謂記者偷影到嗰D,有無諗過係佢哋自己同記者夾新聞自己放料?

侯爵府

happy_yan 發表於 18-12-17 09:49
原來小王子(emoji)

希望佢幸福

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

appledai 發表於 18-12-17 10:25
我都是這樣覺得

x 2

男爵府

恭喜柏芝,唔識佢,但願意一個人照顧小朋友,又周圍去,相信係好媽媽,感覺大仔二仔都開心的。
女人都希望會有人愛錫及陪伴,恭喜柏芝可以搵到個愛鍚自己及三位小朋友既男士。
唔需要向外人交代,自己人知道就夠,祝福你

子爵府

tansyneko 發表於 18-12-17 10:46
從來無認為單新聞係假

反而平時嗰D俾所謂記者偷影到嗰D,有無諗過係佢哋自己同記者夾新聞自己放料?:wahaha ...

啱啱睇到jm講,經常被影到有帶仔去玩,但係佗仔咁耐就一張想都無被影到...佢真係控制得幾好。

子爵府

ricky0223 發表於 18-12-17 10:51
恭喜柏芝,唔識佢,但願意一個人照顧小朋友,又周圍去,相信係好媽媽,感覺大仔二仔都開心的。
女人都希望 ...

如果對方係圈外人想低調點解要交代? 佢地一家開心幸福就可以啦~

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

如果真係個爸爸係個富商云云
呢種人我個人恭喜唔落
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

琥珀宮

算死草 發表於 18-12-17 10:52
啱啱睇到jm講,經常被影到有帶仔去玩,但係佗仔咁耐就一張想都無被影到...佢真係控制得幾好。
...
係架,其實想唔想俾記者影到,係可以控制,佢哋互惠互利的職業嚟,而且D星一般都有相熟記者,有咩事要公佈,有咩事要冚埋,或者要獲冚獲,剩係經紀公司邊得呀,有D嘢一定有同記者夾過既

最近有套韓劇,尹恩惠同千正明做,咪就係講依樣嘢囉,所謂偷影的相,都係同相熟記者夾埋一齊影扮偷拍之麻當然啦,有D會係不知情下被"真偷拍"的,通常係敵對記者/無關係記者/收咗被跟拍敵對人錢做嘢的記者

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

云云 發表於 18-12-17 09:59
真係堅,一張相都影唔到,仲以為流料

佢個自認同佢fd既仲post相扮係冇, 我仲以為係流料

子爵府

至愛朱古力 發表於 18-12-17 10:26
呢到啲人好兩極架,佢地只對人,話之理做得啱定唔啱。我係霆鋒一定搶番大仔。
...

咪傻啦,檸檬根本唔中意小朋友,佢話之你啦

大宅

恭喜!

水晶宮

算死草 發表於 18-12-17 10:52
...

冇錯,佢控制得幾好

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

little06 發表於 18-12-17 10:42
咁又唔可以咁講,工作上態度差又唔代表佢唔係個好媽媽。報紙都經常影到佢帶啲小朋友去玩,感覺佢都係好盡 ...

不是爭抝,纯粹個人想法
我唔相信佢对自己d 仔唔好,陪佢哋玩吓都唔會假,但有可能係專登被記者影到,幫自己加分。又唔見佢大肚生仔俾記者影到,但佢做人處事方法係會對小朋友有影响的
好似之前幾年,經常逃學威龍,带两個四處住吓,又加拿大,又星加坡

首頁
12345...6

尾頁

跳至