扭蛋殼

kellymami
|
屋企有好多扭蛋殼,唔知邊度可以回收呢?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
rtkh
|
kellymami 發表於 18-12-17 10:04
屋企有好多扭蛋殼,唔知邊度可以回收呢?

扭蛋機鋪頭通常有回收盒
Poyau
|
扭蛋機上面有回收盒
kellymami
|
Poyau 發表於 18-12-17 13:05
扭蛋機上面有回收盒

之前扭落嘅,屋企附近冇回收,唔緊要啦 ,聽你哋講下次留意下附近有冇回收站先
Poyau    發表於 18-12-18 10:29
Mrs9588
|
可以放下除味珠放鞋櫃或放乾花吊在洗手間。我係咁用
wy_yen
|
Mrs9588 發表於 18-12-17 13:26
可以放下除味珠放鞋櫃或放乾花吊在洗手間。我係咁用

你呢個提議唔錯wor
Mrs9588
|
wy_yen 發表於 18-12-17 13:30
你呢個提議唔錯wor

扭蛋殻好好架!可以放烚蛋再放手袋,廚房可以放用剩蒜頭等等⋯

放幾粒朱古力,再用絲帶係d洞洞結個蝴蝶結,聖誕節送人好方便
wy_yen
|
Mrs9588 發表於 18-12-17 13:37

放幾粒朱古力,再用絲帶係d洞洞結個蝴蝶結 ...

你好勁呀!
siuman3317
|

kellymami
|

係喎,真係好好提議
Poyau
|

有創意
spicyrice
|

正呀喂!
愛德華一世
|