婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

SASA滾 發表於 18-12-18 20:28
拿,係你以為,唔好當真,你唔好亂嚟
乜你哋
你想撩交鬧係你嘅事,唔好拉我落 ...

你唔係有睇隔離post
你又係9588走黎撩交嘈,同你講都晒氣!

禁止訪問

男爵府

sweetiesbear 發表於 18-12-17 10:06
見到JM都係喺苦海煩惱99
我本身苦左幾年
而家反目後幾年新年年年去旅行唔洗理果d人

同意,反目大把野唔洗煩 [/sm。

男爵府

SASA滾 發表於 18-12-18 20:46
有睇,睇到你嗰邊同人鬧
你都好搞笑,係嗰邊唔夠人哋嘈,就走嚟呢邊單單打打, 好威咩。
有本事 ...

串人係你自己講咋睇到晒你d留言,你就係果d終日流連婆媳板既怨婦喇你真係現實生活太大壓力上網乜都鬧一餐,好威威喇u win

男爵府

屠龍女皇 發表於 18-12-17 14:28
令到人地要避左佢既數字人應該都唔見得幾有家教.唔係叫佢99佢就可以發神經亂咁黎.
人地鍾意指指點點背後講 ...

我完全係咁,當睇佢唔到聽佢唔見仲自在,有時d野真係有來有往,做咁耐人唔會唔知有咩後果,既然當初自己要搞到咁就唔好怨人,因果定理好正常,唔通摑人一巴仲要人同你講我好愛你咩!

伯爵府

NatalieTY 發表於 18-12-18 18:36
呢度興撩事鬥非丫嘛
鬧99先會比人鬧架!
我相信冇人會無lala上黎鬧99, 有唔開心上黎呻下人之常情,其實冇人打算話樓主唔岩,係得你一個甘講野羅,其實呢度有幾個ID都好似你甘,開口着脷,唔鬧人唔舒服,佳節將至,唔知你身邊有冇另一半陪住你,如果冇我都好明白心靈空虚嘅痛苦,可能要用另類發洩。我地呢d有家庭嘅人佳節好忙好忙,都唔得閒陪你傻,失陪了

禁止訪問

男爵府

SASA滾 發表於 18-12-18 22:58
你就係怨婦
你62生日,99都唔俾你返去,你要你老公難做人,你生活係咁大壓力生活中, ...

都話你無野好做架啦
咁得閒睇我以前既post,唔通人地又笑你單親咩都話左家事好難說得清,我依家同6299關係好返唔通又要開post講咩,真係無聊。岩既,你都唔好屈埋係個心度,bk婆媳板係一個好好既平台比你平衝下自己心理,你盡情鬧啦,開心就好祝你生活愉快!

別墅

章魚妹妹 發表於 18-12-18 22:27
我完全係咁,當睇佢唔到聽佢唔見仲自在,有時d野真係有來有往,做咁耐人唔會唔知有咩後果,既然當初自己要 ...

我諗除左職場(其實都好小0的咁既人)之外,不停攪事,損人不利己,心機計算仲要扮晒受害者去為難人既只得數字人同姑類.有乜辦法唔令人避開佢地依班奇葩。

禁止訪問

珍珠宮

NatalieTY 發表於 18-12-17 11:20
等睇你比人鬧無家教

反面就一定係新抱唔岩~?!
如果自己係問心無愧嘅,怕咩~
我都同99嘈過大交,仲反晒面,相信睇開婆媳版jm會見過我嘅po,真係未驚過俾人鬧無家教喎~
btw...我估你係曲線,因為尼度有道德新抱!

珍珠宮

章魚妹妹 發表於 18-12-18 22:27
我完全係咁,當睇佢唔到聽佢唔見仲自在,有時d野真係有來有往,做咁耐人唔會唔知有咩後果,既然當初自己要 ...

咪係~
其中一樣令我印象深刻,就係唔知邊個鬧個阿嫂成日唔出聲,又唔笑,無禮貌喎~總之講講下,原來男家人多蝦人少,即寸佢,俾你地寸完,唔通仲要笑笑口講聲多謝呀?!真係痴線!

珍珠宮

SASA滾 發表於 18-12-18 20:46
有睇,睇到你嗰邊同人鬧
你都好搞笑,係嗰邊唔夠人哋嘈,就走嚟呢邊單單打打, 好威咩。
有本事 ...

想八下邊個po

男爵府

做個靚太 發表於 18-12-19 05:27
反面就一定係新抱唔岩~?!
如果自己係問心無愧嘅,怕咩~
我都同99嘈過大交,仲反晒面,相信睇開婆媳版jm ...

我都同99反過面,超過一年無見,呢個世界咩人都有,當比人踩到上心口唯有避囉,我認同與其見面大家都唔高興,不如唔見大家開心d 唔明點解呢度有班人成日借人post一味鬧,又咩幫咩派咁,無重點又無聊。btw呢度得你一個心水清

hkbusfan    發表於 18-12-19 09:22
hkbusfan    發表於 18-12-19 09:22
ingrid000    發表於 18-12-19 08:12

禁止訪問

珍珠宮

NatalieTY 發表於 18-12-19 08:00
我都同99反過面,超過一年無見,呢個世界咩人都有,當比人踩到上心口唯有避囉,我認同與其見面大家都唔高 ...

自己問心無愧咪得囉…網路世界係好多道德X~
我都俾人話過我係衰新抱,咁又點,你地對自己99,做到我對我99付出嘅野先講啦!道德X~
不過咁,我都唔係盲目嘅,有衰99,自然都有衰新抱,我見有D真係老奉,生個孫好似係幫男家生咁,一係就謀住老人家嘅錢分俾邊個,咁我都會睇唔過眼,只係我唔會咬住唔放囉~

子爵府

Likoo 發表於 18-12-19 10:54
題外話
婆媳版除左以往得一組新抱幫外,而家有埋99幫去抗衡,幾balance,無舊時咁一面倒係唔係都鬧99,不 ...

你頭果斷野好似係我之前寫喎

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

做個靚太 發表於 18-12-19 11:19
自己問心無愧咪得囉…網路世界係好多道德X~
我都俾人話過我係衰新抱,咁又點,你地對自己99,做到我對我99 ...

你岩網上世界咩人都有,邊句真邊句假誰知道,個個講自己既野都理直氣壯自己最岩,自己最慘架啦,無需太認真

首頁

尾頁

跳至