想打走塊面的雀斑,邊間好

sammanyu
|
近年臉上突然多了很多雀斑,可能是年紀大了或是防曬做得不足,看上去很沒精神,所以現在想打走塊面的雀斑,激光打斑的話邊間會比較好?價錢如果不是超貴的話也可以接受,最緊要有效!
sandymama101
|
打Discovery pico比較好...
FokS
|
sammanyu 發表於 18-12-17 10:35
近年臉上突然多了很多雀斑,可能是年紀大了或是防曬做得不足,看上去很沒精神,所以現在想打走塊面的雀斑, ...

雀斑同荷爾蒙斑好似要用唔同機打,我之前打雀斑用彩光打都打得幾好,但最緊要係分清楚係邊一款斑先。
Misscb
|
我試過蛇果間picoway 頭2次淡左少少 之後做多3次就清哂雀斑
不過BK JM好多都吾中意佢
KOC
|
回覆 Misscb 的帖子

幾$一次?
LovelyTracyChan
|
FokS 發表於 18-12-17 19:49
雀斑同荷爾蒙斑好似要用唔同機打,我之前打雀斑用彩光打都打得幾好,但最緊要係分清楚係邊一款斑先。
...

啱啊,我做果間都會先幫我做皮膚分析,睇到自己d斑(好清楚),佢地再幫我分析d斑係咩斑再決定點打,唔係求其打
joebibi
|
Misscb 發表於 18-12-18 10:33
我試過蛇果間picoway 頭2次淡左少少 之後做多3次就清哂雀斑
不過BK JM好多都吾中意佢 ...
以前都有去過 正正常常 無咩特別
issactmaria
|
近年臉上突然多了很多雀斑,可能是年紀大了或是防曬做得不足,看上去很沒精神,所以現在想打走塊面的雀斑, ...

我面及底層斑都多,打了大半年斑,朋友唔知我做都説我白咗,老公更説好有效值得做!
imhsewife
|
同朋友試過幾間 覺得discovery pico 最好 去斑效果最明顯 同都抵做
sammanyu
|
Misscb 發表於 18-12-18 10:33
不過BK JM好多都吾中意佢 ...

我都上網見到佢啲廣告,我好鍾意睇阿蛇,不過去唔去呢間就有小小保留
paupaumin
|
回覆 sammanyu 的帖子

我之前都覺得唔好, 不過有次跟左個朋友上去反而覺得比想像中好, 都無d唔開心既情況出現,效果都ok, 有可能係俾人罵得多而家改善左XD
wongmonna198282
|

而家出面大部分人都係打Pico Laser比較多,至於貴平每間都唔同,如果想平d 可以好似我咁搵治療師做既話係會比醫手落手平幾多下
daisydaiswong
|
wongmonna198282 發表於 19-1-15 04:02
而家出面大部分人都係打Pico Laser比較多,至於貴平每間都唔同,如果想平d 可以好似我咁搵治療師做既話係 ...
但搵治療師會唔會冇咁專業同冇乜經驗?同埋平幾多呀?